Oddwork Sweden AB · Publicerad 8 nov 2021

Vi ser en framtid där företag har en framgångsrik, transparent och ärlig kultur som gör det enkelt för talanger att välja rätt jobb. På Oddwork hjälper vi företag att förnya, förbättra och kommunicera sina företagskulturer för att kunna attrahera, rekrytera och behålla talanger. Vi kan nu erbjuda en praktikplats som Social Media Manager hos oss – välkommen att bli en del av vårt interna marknadsteam.

Att sätta personlighet, talang och meriter först är en självklarhet. En stor del i det är att rekrytera inkluderande så att vi speglar samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som egentligen inte hade tänkt söka den här praktikplatsen att göra det ändå.

Som Social Media Manager...
...är du en självklar del av marknadsteamet. Tillsammans med Kajsa och Monde som sköter den betalda delen, med Niklas som är vår brygga till säljavdelningen, med Helen som analyserar vad vi gör och Julia som sköter content samt kampanjer bildar vi en orange och vänlig marknadsmaskin. Ditt uppdrag är tydligt: Att kickstarta den organiska satsningen. Här pratar vi varumärkeskännedom, följare, spridning och tydliga fokus. Kanske vill du lägga till någon kanal – då gör du det, för det är du som är vår Social Media Manager. Vi förväntar oss att du ska kunna bistå i produktionen av innehåll samt självständigt testa olika upplägg. Sure, du är praktikant, men vi vill att du ska vara en del av teamet den tiden du är här. Du kommer verkligen att få testa på hur det är att självständigt driva en satsning med organiska inlägg.

Vi söker dig som...
...ser en framtid som Social Media Manager och vill testa på arbetslivet inhouse hos oss på Oddwork. Du besitter kreativitet i kombination med analysförmåga och is i magen. Nej visst, allt du gör kommer inte att bli perfekt (det blir det inte för någon) och vi finns här hela tiden och håller dig om ryggen. Vi kommer att ge dig ramarna och vill att du, utifrån det, vågar satsa och överraska. Välkommen att testa dina vingar hos oss.

Våra önskemål till dig:
  • Pluggar till social media manager, eller annan relevant utbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Varför Oddwork?
På Oddwork kommer du att ges frihet att utföra ditt jobb så som du önskar. Vi hade nästan velat kalla det för att glänsa, men det låter för pretentiöst. Du kommer att utmanas och tillsammans växer vi och blir ännu bättre. Vi jobbar både med stora koncerner som Saab, AstraZeneca, Axfood och Blocket, samt med mindre bolag som Fredrikssons Bygg, Mullvad och Lfant. Oavsett storlek ger vi vårt allt. I och med samarbeten med internationella koncerner har vi redan nu en fot ute i världen och vill vi ha med dig när vi tar Oddwork utanför Sveriges gränser.

Välkommen till ett team där hjärta och engagemang blir en enda stor orange färgklick på rekryterings- och employerbrandinghimlen. På det nyrenoverade huvudkontoret i centrala Göteborg sparkar vi av oss skorna de dagar när vi inte jobbar remote. Befinner du dig i Stockholm blir ditt hem för dagen vårt nyöppnade kontor i Gamla Stan. Välkommen, vi behöver dig. Vår Talent Manager Ellinor går igenom ansökningar löpande – sök idag.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg, Kungsgatan 42
OMFATTNING: Praktik
KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om praktiken, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Vi utvärderar ansökningar löpande
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen – varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 dec 2021
Anställning
Internship / Praktik
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga