Oddwork Sweden AB · Publicerad 23 okt

Förändring, förändring, förändring. Sedan Easyfairs start i Sverige år 2004 har förändring varit drivfaktorn som har gjort att vi blivit det vi är idag - ett av Europas ledande mässbolag. Med rötter i Belgien driver vi anläggningar och arrangerar evenemang över hela Europa, samt i metropoler som Shanghai och New York. Vi välkomnar hundratals mässor i våra mässanläggningar och stiftar priser till företag som främjar tillväxt. Stort fokus ligger på innovation och progression och tillsammans med våra partners och utställare vill vi skapa en självklar plattform för möte och utveckling. Med en genomsyrande entreprenörsanda och hårt arbete aspirerar vi på att leverera verktyg och kunskap som behövs för att möta framtiden med en tillförsikt som ger en positiv upplevelse. För att lyckas med visionen "Visit the future!" är vi, tillsammans med Oddwork, nu på jakt efter en flexibel och lösningsorienterad Marknadskoordinator!

Om tjänsten som Projektkoordinator
I den här spännande och varierande rollen jobbar du tätt med projektledaren och säljarna. Som projektkoordinator på Easyfairs är inte en dag den andre lik. På ditt (välstädade) bord ligger det att producera marknadsmaterial mot mässans målgrupper i sociala medier, mailutskick, skapa banners och vara ett stöd för säljare och projektledare. Du är med andra ord spindeln i nätet med utmärkande intresse för administration, marknadsföring och digital kommunikation. Vidare kommer du att vara med i alla förberedelser, genomförande och utvärdering av mässan. Att du är en utpräglad doer som gillar ordning & reda och to-do-listor är givet!

Vi söker dig som...
... trivs allra bäst när du har många saker på gång samtidigt. Du är alltid redo att hugga i där det behövs, när det behövs. Ditt skinn på näsan ger dig mod att testa nya saker och stor tillit till din egen kapacitet - att man klara mer än man tror, håller du verkligen med om!

Våra önskemål till dig:
  • Du har en utbildning inom event management, marknadsföring eller kommunikation
  • Du jobbar snabbfotat och flexibelt utan att tumma på kvalitet
Vad Easyfairs erbjuder dig
Som Easyfairs nya projektkoordinator välkomnas du in i ett expansivt och entreprenörsdrivet bolag. Här väntar ett supertight team där nytänk, förändring och ett härligt samspel genomsyrar allt man gör. Obligatorisk frulle varje dag, familjär miljö och energi som studsar. Låter det som en plats för dig? Häng i så fall med på vår fortsatta resa! Vill du direkt läsa mer om Easyfairs? Härligt, kika här!

Känner du igen dig i texten? Skicka då in din ansökan med CV omgående, platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jasmin Kamyab, jasmin@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-22
Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga