Oddwork · Publicerad 14 okt 2021

Vi ser en framtid där företag har en framgångsrik, transparent och ärlig kultur som gör det enkelt för talanger att välja rätt jobb. På Oddwork hjälper vi företag och koncerner att ställa om, förnya och förbättra sina företagskulturer och sätt att rekrytera. Vi letar nu efter vår nästa Account Manager för att kunna hjälpa ännu fler bolag - både i Sverige och internationellt - att attrahera, rekrytera och behålla talanger.


Som
Account Manager...

...jobbar du nära våra kunder, pin-pointar behov och presenterar lösningar som passar både kunden och Oddwork. Du är en del av affärsområdet rekrytering där det är ditt jobb att se till att vi möter våra partners behov. Med dig har du säljteamet som är dina närmaste kollegor, marknadsteamet som levererar leads via digitala kanaler, inbound salesteamet som bokar möten och inte minst ett av Nordens ledande varumärken inom rekrytering och employer branding.

Den snabba digitaliseringen som skett under de senaste två åren har gjort att vår spelplan gått från regional och nationell, till obegränsad och internationell. Vi träffar nu våra kunder digitalt och kommer i stor utsträckning att fortsätta göra det. Eftersom du arbetar i ett team samlas dina resultat i en gemensam pott som styr den rörliga delen av din lön. Det gör att du och dina säljkollegor kan samarbeta för kundernas bästa, samtidigt som det finns en tydlig målbild för alla i teamet.


Vi söker dig som...

...har jobbat med försäljning i några år och vill fortsätta utvecklas. Du är sugen på att bege dig in i rekryteringsvärlden där du får skapa samt vårda nya starka relationer. Vi söker helt enkelt en orädd problemlösare med teamanda som, precis som vi, med känsla och hjärta vill hjälpa bolag att stärka sin verksamhet internt och externt.


Våra önskemål till dig:

  • Några års erfarenhet av tjänsteförsäljnig.
  • Relevant akademisk utbildning.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Hade kunnat äga och bära upp en t-shirt med budskapet "get shit done".


Varför Oddwork?
På Oddwork kommer du att ges frihet att utföra ditt jobb så som du önskar. Du kommer att utmanas och tillsammans växer vi och blir ännu bättre. Vi jobbar både med stora koncerner som Saab, AstraZeneca, Axfood och Blocket, samt med mindre bolag som Fredrikssons Bygg och Mullvad. Oavsett storlek ger vi vårt allt. I och med samarbeten med internationella koncerner har vi redan nu en fot ute i världen och vill vi ha med dig när vi tar Oddwork utanför Sveriges gränser.

Välkommen till ett team där hjärta och engagemang blir en enda stor orange färgklick på rekryterings- och employerbrandinghimlen (du får inte missa att kika in här - för en smygtitt in i vår verklighet). På det nyrenoverade huvudkontoret i centrala Göteborg sparkar vi av oss skorna de dagar när vi inte jobbar remote. Befinner du dig i Stockholm blir ditt hem för dagen vårt nyöppnade kontor i Gamla Stan. Bor du i någon annan del av landet? Då ses vi oftast digitalt men någon gång per månad landar du givetvis in på huvudkontoret i Göteborg. Välkommen, vi behöver dig. Vi går igenom ansökningar löpande - sök idag.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg, Kungsgatan 42

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-01

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga