Oddwork · Publicerad 9 nov 2021

Turning parking lots into charging spots! Vi på Cacharge erbjuder marknadens smartaste elbilsladdning och hjälper våra kunder att möta det växande behovet av laddplatser. Vi hjälper våra kunder att sätta upp laddstationer vid lägenheter, arbetsplatser och infartsparkeringar till flygplatser - där bilen ändå står parkerad. Med flexibilitet som ledord skapar vi tillsammans ekonomiskt lönsam elbilsladdning, vilket gör elbilsboomen möjlig och hållbarhet lönsamt. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter dig som vill vara med och skapa laddplatser åt alla - men kanske framförallt få våra kunders leenden att aldrig flagna. Är du vår nya Customer Success Manager - det vill säga - det serviceinriktade geniet? Läs vidare.

Om tjänsten som Customer Success Manager
Välkommen till en sprillans ny roll där du kommer få utveckla egna strukturer och processer - precis så som du tror funkar bäst för dig, våra kunder och företaget som helhet. Du kommer att täppa igen hålet mellan operations och sälj och får vara med och påverka på riktigt. Ja, du hörde rätt. Du kommer ha hand om kundkontakten när avtalet är signat och klart - komma överens om villkoren och implementera vårt system. Som Customer Success Manager hjälper du även våra partners med utbildningar om hur man säljer in lösningen och stöttar upp vid implementering. Utbildningen löser du på egen hand till BRF:er, på den kommersiella sidan kommer din högra hand - titulerad Säljare - att vara med i processen och stötta dig i både kundkontakten och utbildningsmomentet. Om du också tror på att hållbarhet ska vara lönsamt och verkligen vill få möjligheten att bygga din egen roll, är det här helt rätt tjänst för dig.

Vi söker dig som...
...inte gnäller när du stöter på problem, istället kavlar du upp ärmarna eller sätter upp håret i en knut och ser till att hitta en lösning. Eftersom det är en ny roll kommer du få göra saker som inte ingår i din rollbeskrivning, men vi tror nog att det är lite av anledningen till att du söker den här tjänsten - eller hur? Smidigt rör du dig i olika sociala sammanhang, anpassar dig utan att gå för långt ifrån din egen personlighet. Med din pedagogiska ton och dina öron som tar in information och omvandlar det till kundnöjdhet, hoppas vi att du är lika intresserad av oss som vi är av dig.

Våra önskemål till dig:
  • Några års erfarenhet av liknande roll sedan tidigare, t.ex. service och kundrelationer
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska
  • Förtroendeingivande leende på körkortet ditt
  • Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning
Vad Cacharge erbjuder dig
Hos oss kommer du få jobba i en spännande bransch där marknaden är mogen för vårt erbjudande. Vi är på en tillväxtresa där den internationella marknaden står framför oss. Ärlighet varar längst och det kommer krävas mycket jobb men också ge avkastning i form av lärdomar och roliga stunder på vägen. Om du är redo att tackla dagens problem med ditt sinne för lösningar, vill vi välkomna dig hem till oss!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-09

Vill du påverka din arbetsdag? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga