Oddwork · Publicerad 7 sept 2021

Vi på NSC är ett konsultbolag som utmanar vår industri med nya perspektiv och ingångsvinklar. Vårt fokus ligger på allt inom teknikområdena diagnos och metodutveckling för eftermarknad och IT-utveckling. Vårt varumärke och nätverk erbjuder våra konsulter en inspirerande utveckling där deras drömmar ska få levas fullt ut. Tillsammans med kunder som är världsledande inom sina industrier, samarbetar vi för att utveckla diagnosmetoder som gör livet lite enklare - för vi vet att vardagen blir mindre stressig när ens fordon inte ställer till med oförutsägbara problem. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter dig som kan se utmaningar i vitögat och dra ut lösningar ur rockärmen. Är du vår nya Diagnostekniker som älskar vinden i håret och värdesätter kollegorna högt? Då är du personen vi söker.


Om tjänsten som Diagnostekniker
Om du ska jobba med framtidens fordon, måste du också jobba med framtidens bolag. Som konsult hos oss jobbar du med spännande teknik tillsammans med personer som - likt dig själv - gillar fart och fläkt. Du kommer få utveckla våra diagnosverktyg, instruktioner och standarder till eftermarknaden och även spendera mycket tid med felsökning. Med ditt intresse för modern teknik vet du vikten av att göra bilen säker, hållbar och lätt för verkstäderna att snabbt kunna lösa problem som uppstår - så att så många som möjligt kan njuta stressfritt på vägarna. Tillsammans med kunder som är världsledande inom sina industrier, samarbetar ni för att utveckla en diagnosmetod som är klippt och skuren för kunden du jobbar med för tillfället. Du kommer främst jobba i datormiljö men även direkt med kollegorna i verkstaden. Välkommen till en varierande vardag där innovation, problemlösning och människan alltid är i fokus.

Vi söker dig som...
...hellre ser framåt än bakåt, tänker en extra gång istället för en gång för lite. När saker och ting går för långsamt blir du otålig och försöker istället snabbt, men noggrant, hitta en lösning på problemet för att komma framåt. Att ta för sig på ett prestigelöst sätt har du redan receptet för och du tar dig gärna tiden att lära känna dina kollegor på riktigt. Med ett hjärta som klappar för teknik och en hjärna som hungrar för mer kunskap, tror vi det här är rollen du har väntat på.

Våra önskemål till dig:
  • Du har ett kvitto på din passion (läs: utbildning inom relevant område så som Elektro, Mekatronik, Automation m.m.)
  • Du vet hur du tar dig fram på engelska
  • Du är en varm person som bryr dig om människor runt omkring dig
  • Meriterande med erfarenhet av att ha jobbat med El-fordon samt har ett intresse för fordon
Vad NSC erbjuder dig
Hos oss kommer du få jobba nära dina kollegor, kunder och såklart - teknik. Här kommer du tillhöra en familjär kultur där alla gillar att jobba tillsammans med varandra. Med fokus på teknikområdena diagnos och metodutveckling inom eftermarknad och IT-utveckling, får du vara med och jobba med framtidens fordon. Tror du på att glädje inte bara är viktigt i arbetet, utan även livet i stort? Bra. Vi sätter nämligen människan i fokus och värdesätter medarbetare som stöttar varandra. Välkommen till ett varmt bolag med stora möjligheter, vi ser fram emot din ansökan!

Vill du ta del av vår vardag och se vilka dina framtida kollegor blir? Klicka här

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper.steenberg@oddwork.se(för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-11

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga