Oddwork · Publicerad 1 nov 2021

Det är vi som är Kollarna, vårdbolaget som helt fokuserar på diagnoser som gör sig bäst på nätet! Det är så vi säkerställer den effektivaste patientresan, minimal administration för läkarna och ett ansvarsfullt nyttjande av samhällets resurser. Det är också så vi kan vara trendsättare i utvecklingen för en mer patientfokuserad och smartare vård - för ett friskare samhälle.

Vi har ogenerat vänt på det traditionella konceptet "gå till doktorn". Vi tror på patienten och vågar låta hen uppsöka den vård som hen tror passar bäst för sina besvär. Med Kollarnas smarta beslutstöd kan våra läkare snabbt avgöra om patienten har rätt. Effektivt och säkert - som lovat!

Vi rör oss i en nästintill ultrarapid fart framåt. Mestadels på en utstakad väg men då och då med kreativa och galna loopar längs vägen. Då vi är inne i en spännande och expansiv fas i vårt varumärkesskapande har du chansen att göra stort avtryck tillsammans med vår marknad- och kommunikationschef och designbyrå.

Vågar du haka på? Med ljus och lykta letar vi efter den saknade pusselbiten i vårt annars oslagbara team av läkare, ingenjörer, utvecklare och strategiska hjältar. Pusselbiten (du?) ska inte bara ha din spets inom Google- och Facebook ads vi behöver också att du har ett barns nyfikenhet för sociala medier och digital kommunikation. Ditt hjärta bultar för innovativa strategier och du älskar att springa lika fort som vi. Och har kul längs vägen.

Bli vår nästa stjärna som Digital Growth Specialist. Vi hejar på dig!

Som Digital Growth Specialist...
...blir du en viktig del av bolaget och med både analys och optimering som dina fokusområden. Du blir navet i att öka trafik till våra kollar och driva konvertering från både organisk och betald trafik. Med din spelförståelse blickar du ut på marknaden och väljer strategiskt vilken trend som är värd att följa och när det är bäst att stanna upp och välja om. Du förstår vikten av att skapa engagemang i sociala medier och har genom testning hittat det gyllene receptet för lyckad e-postmarknadsföring. Vi tror att du är offensiv och de satsningar du gör backas upp av bolaget - så länge det finns en tanke bakom besluten. Vi testar oss fram tillsammans, det blir inte alltid perfekt men vi finns för varandra i vått och torrt. Hos oss får du den rollen du tar, vi har gott om utrymme för mer idérikedom och starka personligheter. Har du dessutom ett intresse för att skapa grafiskt innehåll och är fyndig med ord? Då finns det ingen anledning att du bara hovrar över ansök-knappen. Klicka dig bestämt vidare och sök idag. För visst är du personen som tror på att hårt slit lönar sig? Tänkte väl det.

Vi söker dig som...
...är ett självsäkert, digitalt snille med lust och driv att optimera våra tjänster. Du har förstått att marknadsföring och kommunikation är ihålig utan ett starkt varumärke och jobbar tillsammans med vårt team för att sticka ut i bruset. Du är kommunikativ med ett innovativt synsätt och behöver inte fråga för frågans skull - du kör! För du älskar helt enkelt det du gör. Och vet du vad? Det gör vi också.

Våra fyra önskemål till dig:
  • Din spets och glöd finns i digital annonsering, du drivs av siffror, statistik och information.
  • Du är flink i att skapa innehåll för sociala medier, e-postmarknadsföring och andra digitala kanaler.
  • Levererar kreativa och bärande idéer för att optimera SEO, både tekniskt och redaktionellt.
  • Förstår värdet av att bygga ett starkt varumärke.
Varför Kollarna?
Vid Järntorget sitter skratten och ja, svetten från hårt arbete, kvar i väggarna långt efter att sista personen har gått hem. Vi är ett ungt företag med stora drömmar och kanske ännu större arbetsmoral. Vi tror på positiv feedback och ärligt talat kommer vi heja på dig i allting du tar dig för. Med ett välmående bolag som grund och ett VARFÖR som gör ditt arbete värt att arbeta lite hårdare för, tror vi att du är lika rätt för oss som vi tror att vi är rätt för dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Marketing and Communications manager, Charlotte Peterzéns, join@kollarna.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-01
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga