Oddwork · Publicerad 12 okt 2021

Vi på 2Entertain producerar allt ifrån internationella musikaler, shower med kända svenska artister till komedier, buskis, stand-up och familjeteater. Vi har en bred artistkatalog och erbjuder underhållning för företag, festivaler och andra arrangörer samt driver ett antal arenor runt om i landet. Med en stor koncern i ryggen har vi nu möjligheten att skala upp. Därför söker vi, tillsammans med Oddwork, efter en digital-wizard som vill bli vår tjugosjätte kollega. Är du vår nya E-Commerce Manager och vill vara med och utveckla framtidens kundresa inom eventbranschen, tillsammans med vårt markandsteam?

Som E-Commerce Manager
Hos oss kommer du in i en bred marknadsroll där din största uppgift stavas digital marknadsföring. Arbetsuppgifterna varierar där du kommer bli den klassiska spindeln i nätet - analysera rapporter, målgruppsoptimera, öka vår räckvidd, testa nya lösningar och både publicera content samt sitta med den strategiska planen framåt. Du kommer få vara med och ta fram idéer om hur vi kan öka utbudet, där IT och marknad går hand i hand. Därför är det viktigt att du är IT-intresserad och bevandrad i olika CMS-system. SEO är lite av ditt mantra - siffror och statistik förvandlas till konkreta actions att jobba vidare på eller avveckla på dagen. Det är det fina med den här rollen - du får alltid testa dig framåt, så länge du har en stark pitch som svarar på frågan "varför?" Med både interna projekt och kundsamarbeten är det här en spännande roll som väntar på att fyllas med din kompetens. Visst är konverteringar din typ av adrenalinkick? I så fall vill vi välkomna dig till en familjär kultur där alla dina kollegor vill ditt bästa. Vi ser fram emot att inspireras av din energi och förundras över ditt analytiska synsätt.

Vi söker dig som...
...är den färgstarka personligheten som också kan förklara det du vill ha sagt på ett inspirerande sätt. Med ditt personliga intresse för marknadsföring har du alltid koll på trender och kommer till jobbet med nya idéer att jobba vidare på. Du är framförallt analytisk, men med en kreativ ådra och är dessutom prestigelös i allt du tar dig för. Men även om prestigelösheten alltid sipprar igenom, är du aldrig rädd för att våga stå upp för dina tankar och idéer. Är du lagspelaren som vill vara med och utveckla vart eventbranschen är på väg och skapa kundupplevelser utöver det vanliga? Då är den här rollen som klippt och skuren för dig.

Våra önskemål till dig:
  • Minst 3 års erfarenhet av att ha jobbat i en liknande roll
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av arbete med CMS, t.ex. i Wordpress eller liknande ser vi som ett krav
  • Meriterande om du har dokumenterad IT-utbildning i någon form
Varför 2Entertain?
Välkommen till en entreprenörsdriven kultur där du kommer få ta mycket ansvar för ditt område och driva det framåt. Vi tillhör en spännande bransch där du får jobba mot olika varumärken och med interna projekt. När tillfälle ges brukar vi göra saker ihop, till exempel gå på events och shower. Vi ser fram emot att se dig axla en bred roll med brett ansvar. Kom och påverka med oss - skicka in din ansökan redan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-27

Vill du vara med oss och påverka vart eventbranschen är på väg? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadschef
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga