Oddwork · Publicerad 26 aug 2021

Vi tror på framtiden och jobbar därför med framtidens mat. Och vi har som mål att ersätta animaliska produkter med växtbaserade. Vi alla står inför stora klimatförändringar: höjda vattennivåer, varmare klimat och nya matförutsättningar. Vi på Ahlströms Factory har en av lösningarna som skulle bromsa växthusgasutsläppen och skapa en hälsosammare diet. Forskarna tror samma sak och under 2018 publicerades en delvis svensk studie (läs den gärna här) i Nature som berättade: "Vegetarisk mat är ett måste för att livsmedelsförsörjningen ska hålla sig inom klimatets gränser. Om alla människor globalt skulle följa råden kan vi minska utsläppet av växthusgaser från livsmedelsindustrin med 50 procent samtidigt som behovet av färskvatten skulle minska med 10 till 25 procent." Likt växterna, växer även vi: därför söker vi, tillsammans med Oddwork, Fältsäljaren som vill vara med på vår resa framåt: att bli ett av Sveriges ledande vegetariska företag!


Som Fältsäljare
Välkommen till en vardag där vi tillsammans produktutvecklar, marknadsför och distribuerar unika produkter och moderna matkoncept till hotell, restauranger och kaféer samt dagligvaruhandeln med tonvikt på (läs: tonvis av) vegetariska livsmedel. En föränderlig vardag väntar där du tisdagar till torsdagar marknadsför och produktför Ahlströms var än du går (från Ica-butiksmöte till skolköksdemonstration). Från första kontakt till förädling. Måndagar och fredagar då? Kontorsdagar: prospektering, mötesbokning och gött häng. Vidare väntar mässor, workshopsdragningar och en och annan matlagningskurs! Du och vi skräddarsyr utefter kundernas behov: vi räddar världen, en dag i taget.

Vi söker dig som...
...älskar tanken av att kombinera din fallenhet för sälj med din passion för de vegetariska alternativen. Ditt entreprenörsdriv och din passion yttrar sig i en det-här-fixar-jag-mentalitet som i sin tur, bottnar sig i ett engagemang för miljön och framtidsförändring. Försäljning är någonting du uppnått goda resultat inom sedan tidigare och att jobba över hela landet ser du som en spännande utmaning. Med ditt stenhårda pannben och som vår nästa kollega har du möjlighet att tidigt vara med på en resa med destinationen hållbarhet.

Våra önskemål till dig:
  • Du har tidigare erfarenhet av att jobba med relationsskapande försäljning och vet vad det innebär att vara ute på vägarna då man kommer att jobba med stora delar av Sverige som sitt område.
  • Körkort är både behändigt och nödvändigt
  • Din engelska är lika flytande och lekfull som din passion för försäljning!
Varför Ahlströms Factory?
Vi arbetar för att vara så miljömedvetna som det bara går, alltifrån produktion till logistik, från förpackningar till tjänstefordon. Vi hoppas nu att du vill vara med på resan mot en plantbaserad måltidsframtid. Vi skördar frukt under höst, vinter och vår. Somrarna är superlugna och vi - sommarflexibla. För elva år sedan startade far och son Ahlström (Sören & Jacob) resan mot framtiden. Sedan dess har Felix och Emma hoppat på och Sören klivit på pensionärståget. Nu är frågan, ska du med?

START: Omgående

PLATS: Göteborgsregionen

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-04

Kära framtidsriddare, vi är tacksamma för att du överväger att söka. Håll inte inne på ditt alster (CV) allt för länge då vi löpande skannar av ansökningarna och då tjänsten kan tillsättas när som helst.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga