Oddwork · Publicerad 23 sept 2021

Välkommen till Prioritet Finans - Sveriges ledande factoringbolag med över 40 års erfarenhet och fler än 6000 företagskunder. Tillsammans med våra 50 kollegor, jobbar vi för att bygga starka kundrelationer och möta våra kunders behov för att skapa trygghet. Med en kombination av långsiktighet och entreprenörsanda, hjälper vi svenska företag runt om i landet med omedelbar likviditet samtidigt som vi finansierar det som ligger oss närmast hjärtat, nämligen svensk idrott. Nu är vi på jakt efter ännu en kollega till vårt familjeföretag. Är du den förtroendeingivande Fältsäljare vi letar efter?


Som Fältsäljare
Hos oss kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen inom B2B där målet du siktar mot stavas ny- och merförsäljning. Du kommer arbeta i tätt samarbete med chefer, säljkollegor och övriga avdelningar för att hitta nya affärsmöjligheter. Tillsammans med våra mötesbokare kommer du fylla din kalender med kundmöten i ditt distrikt. Dina vardagar spenderar du också med att förvalta befintliga kunder till långvariga relationer. Vinsten som väntar vid målsnöret? Signerade avtal! I dialog med kund, kommer du även utföra behovsanalyser och identifiera potentiella lösningar för att skapa lönsamhet för båda parter.

Vi söker dig som...
...kommunicerar rakt men samtidigt anpassningsbart. Du som jobbar hårt för att du brinner för det du gör och trivs allra bäst i en miljö med kort startsträcka och snabba beslutsvägar. Förtroendeingivande, affärsfokuserad och flexibel är tre ord som ringar in din speltaktik. Du drivs helt enkelt av att skapa goda relationer med dina kunder och att hitta rätt affärslösning tillsammans. Med din entreprenöriella ådra och förståelse för affärsmässiga principer, har du lätt för att sätta dig in i företagarnas ekonomiska villkor och arbetar alltid lika lösningsorienterat och strukturerat för att ta dig framåt mot målet. Framförallt är du redo att ta dig an en roll med stort ansvar där resultatet ständigt är i fokus.

Våra önskemål till dig:
  • Ett par års erfarenhet av liknande roll inom försäljning
  • Erfarenhet av entreprenörskap, att driva eget eller försäljning mot företag
  • Svenska och engelska
  • Körkort
Varför Prioritet Finans?
Välkommen till ett prestigelöst och hierarkifritt företag som alltid ser till individens bästa - för vår största och viktigaste resurs är ju just våra anställda. Hos oss får du möjligheten att ta plats i en viktig roll där du blir uppmuntrad att utvecklas inom de områden du tycker känns intressanta. Här väntar ett familjärt och litet team som alltid finns där för att stötta upp, inspirerande konferenser, en årlig utlandsresa och en och annan AW. Redo att bidra med din kompetens och erfarenhet i ett företag som vill se dig växa? Vi väntar spänt på din ansökan.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-20

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga