Oddwork · Publicerad 28 sept 2021

Vi på Leviat förenar CRH:s expertis, färdigheter och resurser i en enda global organisation och är världsledande inom lyft, anslutning och förankringsteknik till byggbranschen. Vi tillverkar konstruerade produkter och innovativa konstruktionslösningar för en dynamisk industri. Genom att stödja våra byggpartners får de möjligheten att bygga smartare, snabbare och säkrare.

Det är genom att kombinera våra styrkor som gör att vi är lyhörda till kundernas behov och kan förvandla arkitektoniska visioner till verklighet. Världen håller på att förändras. Oavsett framtida krav från vår bransch och dess omvärld - är vi redo. Just nu söker vi, tillsammans med Oddwork, efter dig som är lika redo som oss. Är du vår nya Finsktalande Kundtjänstmedarbetare med serviceådran pumpandes för att hjälpa andra?


Som Finsktalande Kundtjänstmedarbetare
Med utgångspunkt i Gårda, Göteborg kommer du arbeta nära ett litet team på 4 personer där din primära uppgift är säljadministration. Med flinka fingrar rör du dig vant i Office-paketet och hanterar både orderläggningar, offerter, returhantering och prishantering. Samtidigt stöttar du säljarna i Finland och ger support men vågar också vara realisten i vad de faktiskt kan sälja.

Du är bekväm i säljsituationer och även om din roll stavas kundtjänst, gillar du att se möjligheterna och ringer på offerter för att få in affärer. Med din flytande finska är du bryggan mellan utesäljarna och ingenjörerna samtidigt som du ger rådgivning och produktförslag vid förfrågningar. Nykundsbearbetning tillkommer på sikt, men fokus först och främst är att säkerställa hög kundnöjdhet med ditt servicetänk som är en nivå för sig.

Vi söker dig som...
...sprider positiv energi. Du som gillar att göra andra glada och trivs därför i en roll där du för möjligheten att göra det varje dag. Din stresstålighet speglar av sig i jobbet du gör och när du stöter på problem tvekar du inte på att be andra om hjälp. Du gillar att ha en rutin i vardagen och kan se dig själv jobba med det här på lång sikt för att på riktigt kunna påverka vår kundnöjdhet. Med din målmedvetenhet får du andra att följa din strukturerade men positiva approach. Tillsammans med dina kollegor samarbetar ni på ett exemplariskt sätt, vilket ju är lätt när man har trevliga och kompetenta kollegor bredvid sig.

Våra önskemål till dig
  • Några år av relevant arbetslivserfarenhet
  • Flytande finska i tal och skrift samt engelska och svenska
  • Du har ett tekniskt intresse
  • Meriterande om du har jobbat i SAP
  • Guldstjärna om du kommer från bygg eller industribranschen
Varför Leviat?
Välkommen till en härlig arbetsplats där du får mycket frihet under ansvar. Här kommer du få utvecklas och växa i en spännande roll samtidigt som du får vara med på vår tillväxtresa framåt. Vi är i startgroparna av att flytta in i nya, fräscha lokaler bara ett stenkast bredvid vårt befintliga kontor. I en internationell miljö och trevliga kollegor runt omkring dig tror vi det här är din nästa utmaning du bara måste hoppa på. Skicka in din ansökan redan idag så hoppas vi att få se dig på vår nästa måndagsfrukost!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager, Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-27

Är du vår nästa medarbetare? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga