Oddwork · Publicerad 22 okt 2021

Sedan starten 1956 har vi på GAC erbjudit olika lösningar inom shipping och logistik. Vi specialiserar oss på projektlogistik, och diverse speditionstjänster, med extra fokus på marina industrin och nu på senare tid även förnybar energi. Vi har svenska rötter men finns internationellt. I Göteborg har vi vårt svenska huvudkontor och nu söker vi, tillsammans med Oddwork, efter dig som vill bli en del av vårt speditörsteam och som vill styra din egen utveckling. Är du vår nya problemlösande Flygspeditör? Sätt destinationen på Vingalandsgatan 8 och navigera dig hem till oss.

Som Flygspeditör
Här kommer du ha stor nytta av att du alltid kan se genom nålsögat - noggrant se till att allt är i sin ordning samtidigt som du parerar problem som uppstår på ett effektivt sätt. Dina hökögon ser över koordineringen av flöden, fakturering till våra kunder och hanterar flygsändningar. Med dina kollegor på avdelningen är ni GAC:s ansikte utåt mot leverantörer och kunder - det är din positiva approach och intresse för människor som gör att din energi lyser igenom både på telefon och i mail. Komplexa leveranser parerar du samtidigt som du sträcker ut en hjälpande hand för att hitta bästa lösning för flyg gällande både import och export. Att något ska vara 100% rätt är ett minimum för dig, därför är det självklart för att ta största ansvar för resultatuppföljning av genomförda transporter. Du kommer in i ett litet team där det är viktigt att hjälpa till där det behövs, så när dina kollegor på sjö och bil behöver hjälp är det alltså en självklarhet för dig att dela upp arbetsuppgifterna sinsemellan. Vill du utvecklas inom spedition och potentiellt få ett växande ansvar? Då är du den drivna personen vi söker.

Vi söker dig som...
... inte har ordet "slarvig" i din vokabulär. Du som är en lagspelare som aldrig skulle lämna något åt slumpen. Med stort ansvarstagande och en ambition att slutföra det du har påbörjat, ser du till att göra ditt jobb samtidigt som du lyfter blicken och hjälper andra på samma gång. Lösningsarkitekten som hela tiden säger "Jag löser det" till både kunder och kollegor. Du är en social person som älskar mötet med människor, därför ser du fram emot när du träffar kunder i person men även via telefon och mail. Just det, självständig är du också - men det vet vi ju redan.

Våra önskemål till dig:
  • Du vill vara med på en spännande resa framåt
  • Du har 1-2 års erfarenhet av att ha jobbat med flygspedition och är IATA certifierad alternativt 2-3 år av spedition i sin helhet.
  • Svenska och engelska
  • Meriterande om du har tullkunskap och utbildning inom spedition
Varför GAC?
Välkommen till en liten familj i ett stort bolag. Här kommer du få mycket frihet under ansvar och om du skulle vilja jobba hemifrån en dag eller två i veckan är det inga problem. Har du några briljanta idéer på lager? Pitcha dem! Här älskar vi helt enkelt att göra verklighet av bra idéer. Under hockeysäsong är det inte omöjligt att vi slår följe till Scandinavium för en match eller två. Även julbord och någon AW här och där brukar planeras under året. Om du vill vara med och utveckla vart vi är på väg, samtidigt som du ser en framtid där du tar än mer ansvar, är det här rätt plats för dig. Vi ser fram emot din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING:Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-13

Är du vår nästa medarbetare? Skicka då in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att träffa dig!
Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga