Oddwork · Publicerad 5 okt 2021

Vi på ShiftX är ett SaaS-företag som gör det enkelt för våra kunder att ge sina anställda en bättre förståelse och mer ägandeskap av sin verksamhet. Hur då? Jo, genom att visualisera ett arbetsflöde med vårt processmappningsverktyg som alla enkelt kan använda - för att skapa en kultur där hela organisationen är centrerad kring processerna inom bolaget.

Vi har redan kunder så som Coca-Cola, Ramboll, OBOS, Mastercard, Fortum, men är enligt oss själva fortfarande ett ungt startup med många spännande år framför oss. När du joinar oss kommer du få ta plats i ett familjärt bolag som vill ditt bästa - både på kontoret och i livet utanför. Tillsammans med Oddwork söker vi därför efter dig som vill ha en central roll i vårt bolag och hjälpa oss att fortsätta bygga vår produkt.

Är du vår nya kollega med kod-hjärtat och drivet på rätt ställe?


Som vår kollega

Gillar du att programmera dig fram till lösningar? Hos oss får du vara med och lösa utmanande problem och verkligen växa som utvecklare. Det viktigaste för oss är att ditt hjärta pumpar för utvecklaryrket och att du vill vara med och skapa en användarvänlig produkt med vårt lilla, men effektiva, team som alla är passionerade över produktutveckling.

Vi har en spännande roadmap för vår produkt de kommande åren där vårt shareholder-program gör det möjligt för dig att bli en del av bolaget på riktigt. Tillsammans med en salig blandning av UX/produktägare, frontend/react, backend/devops-fantaster, skapar du integrationer och tid- och kostnadskalkyler för att till slut sikta mot maskininlärning och AI. Eftersom du säkert tänkt tanken så tar vi oss friheten att svara - självklart kommer du få vara med och bestämma vad vi kommer skapa härnäst. Kom och bygg React, GraphQL och Jamstack arkitektur med oss!

Vi söker dig som...

...är den ödmjuke lagkamraten som vet att man kommer långt med en positiv inställning. Du vet att handlingar väger tyngre än ord och därför gör du alltid förarbetet som krävs. Du är personen som vågar ta plats men ger också utrymme för andra.

Dessutom tar du gärna den där extra löpningen för laget, prestigelöshet kallas det. Vanligt hederligt folkvett, enligt dig. Din det-finns-inga-problem-bara-lösningar-mentalitet smittar av sig på resten av teamet och tillsammans blir ni en stark skara av generalister - redo för alla sorters utmaningar som kommer er väg.

Våra önskemål till dig:
  • Du vill vara en del i en startup-kultur och fortsätta utveckla vår produkt med UX och kund i fokus
  • Du är en kreativ problemlösare som gillar att se helheten
  • Motivation och rätt inställning går framför erfarenhet
  • Ett stort plus om du arbetat med tekniker så som React, Node.js, GraphQL och PostgreSQL
  • Förstår du norska? Kjempegøy!
Varför ShiftX?

Här vaggas du in i kamratskapet och ett hårt arbetande gäng som är stolta över att arbeta med varandra. Vi värdesätter vår kultur och vill att alla ska må bra både utanför och innanför kontorsväggarna. Hos oss får du möjligheten att vara med och skapa ett bättre samarbetsklimat för våra kunder och utveckla med ett syfte. Välkommen till ett bolag med flexibla arbetstider, 6 veckors semester och passionerade kollegor som alla värnar om varandra. Är du redo för nästa utmaning? Sätt då upp bollen - du får ta nästa frispark!

Start
: Enligt överenskommelse

Plats
: Oslo, Göteborg, Stockholm eller remote

Omfattning
: Heltid

LÖN
: Fast lön

KONTAKT
: Senior Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

Sista ansökningsdatum
: 2021-11-05

Är du vår nästa medarbetare? Skicka då in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga