Oddwork · Publicerad 10 aug 2021

Välkommen till ett annorlunda konsultföretag som alltid siktar mot att utvecklas; individuellt, i grupp, projekt och i kompetens. Det som från början startade med en idé, två entreprenöriella sinnen och en vilja att skapa något annorlunda är idag Acorn Technology - ett nytänkande och personligt konsultbolag som sätter människan i centrum och vågar vara annorlunda. Både i vår branschledande kompetens och hur vi låter individer växa. Sedan 2011 har vi tagit oss an spännande uppdrag inom systemutveckling och utmanat rådande branschnormer med engagemang och motivation som drivkraft. Tillsammans med 65 vassa utvecklare, levererar vi tjänster och lösningar till noggrant utvalda produkt-och tjänsteproducerande företagskunder från en rad olika branscher. Vi är alltid på jakt efter problemlösande och nyfikna Javautvecklare som vill utvecklas tillsammans med oss. Är du redo för ditt nästa äventyr? Välkommen till oss på Drottninggatan 31!

Som Javautvecklare
Som konsult hos oss på Acorn sitter du antingen i team på vårt kontor eller på plats ute hos våra kunder där du spenderar dagarna med huvudet i molnet och fingertopparna på tangentbordet - redo att hugga in i dina dagliga arbetsuppgifter inom mjukutveckling, design och arkitektur. Hos oss får du utlopp för din tekniska och problemlösande nyfikenhet med uppdrag inom bland telekom, medtech och uppkopplade tjänster för fordonsindustrin. Dessutom får du även möjligheten att växa, både på ett professionellt och personligt plan. För vi tror stenhårt på att låta duktiga utvecklare utvecklas och på så sätt sprida vår erfarenhet och kompetens vidare inom bolaget.

Vi söker dig som...
... är en självgående och teknikintresserad person som är programmerad att finna nya lösningar och prioriterar din egen utveckling. Du är en early adopter som älskar att testa nya språk och hade förmodligen en dator placerad högst upp på din önskelista när du planerade din framtid som systemutvecklare. Du får en kick av att hitta lösningar där andra ser hinder och delar gärna med dig av dina erfarenheter samtidigt som du lär dig av andras.

Vi ser gärna att du:
  • Idag jobbar som backendutvecklare men har även koll på olika webbtekniker
  • Har en akademisk examen inom IT, Systemutveckling, Software Engineering eller motsvarande
  • Sitter på några års relevant yrkeslivserfarenhet
  • Har erfarenhet av Java, Spring Boot, cloud, mikrotjänster och testdriven utveckling
Varför Acorn?

Hos oss på Acorn finns ingen hierarki och vi gillar inte byråkrati. Genom att vara jordnära och generösa i alla relationer blir det både kul och enkelt att jobba med oss - men framförallt hos oss. På vårt välkomnande kontor bland takåsarna i centrala Göteborg väntar en härlig gemenskap, spännande kunduppdrag och äventyr både på och utanför jobbet. För vi tror att vassa hjärnor blir ännu vassare om man kombinerar utmanande arbetsuppgifter med ett aktivt liv ute i det fria. Längtar du efter en vardag som är kul, utmanande och meningsfull? Där kodning och systemutveckling varvas med vandring i fjällen och cykling i Provence? Välkommen hem till Acorn, vi ser fram emot din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se, (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-10

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Back-end utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga