Oddwork · Publicerad 22 nov 2021

Det ska vara enkelt att göra affärer! Vi på Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över - för att automatisera säker kommunikation av affärsdokument. Vårt öppna nätverk - i kombination med ett stort utbud av appar - hjälper företag att effektivisera sina köp- och säljprocesser, samt dra nytta av korrekta och tillförlitliga data. Vi är ett ungt och hungrigt team som längtar efter att förstärka med ytterligare en stjärna. Tillsammans med Oddwork letar vi efter dig som älskar mötet med människor. Är du vår Mötesbokare som är redo att ta sig an en ny roll och bygga relationer?


Som Mötesbokare
En ny roll kräver en nytänkande person! Som vår mötesbokare kommer du få lära dig allt och lite till om både vår och våra kunders verksamhet. Med ditt outtröttliga driv betar du av samtal efter samtal för att boka in möten till våra säljare. Du kommer ringa både kallt och varmt för att få in nya kunder men också erbjuda merförsäljning till befintliga. Din primära uppgift är att boka upp möten angående våra e-faktureringstjänster och lösningar genom till exempel att bjuda in till events och webinars. Eftersom du inte kommer ha någon budget på dig i början, kan du lugnt och tryggt lära dig om våra produkter och tjänster. Men eftersom du är en driven person tror vi att du kommer vilja lära dig snabbt och få möjligheten att ta klivet upp till en ny tjänst så småningom. Det är helt enkelt du som bestämmer hur långt du vill gå - och vi kommer stötta dig för att du ska nå din fulla potential.

Vi söker dig som...
...skulle ta en löpning för laget. Mittfältsmotorn som gillar att se helheten och alltid vill ha mer. Du gillar mötet med människor och sprider energi till alla du stöter på med din glada personlighet. Att samarbeta med andra är din typ av spelstrategi, men samtidigt tar du stort ansvar för ditt självständiga arbete. Du är målmedveten och vill framåt, därför tror vi att du kommer komma in och lära dig om våra lösningar och de tekniska delarna som ett rinnande vatten efter ett tag. Om du vill vara en del utav ett härligt team där alla bryr sig om varandra, tycker vi du ska ansöka redan idag!

Våra önskemål till dig
  • 1 års arbetserfarenhet, gärna inom ett serviceyrke eller kundtjänst
  • Din engelska flyter på lika bra som din svenska
  • Meriterande om du har ett extraspråk i fickan
Varför Pagero?
Vår styrka är våra medarbetare - vi månar om och vill hjälpa dig att uppnå din fulla potential. Vi anser också att teknik är grundläggande för hållbarhet. Det är just därför vi vill hjälpa företag att bli 100% digitala och bidra till resurseffektivitet och transparens. Med glada och drivna kollegor runt omkring dig och möjligheten att få jobba hemifrån, vill vi välkomna dig till Västra Hamngatan 1! vi ser fram emot din ansökan och framförallt att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS:
Göteborg
OMFATTNING:
Heltid
LÖN:
Fast lön + provision
KONTAKT:
Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2021-12-22

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga