Oddwork · Publicerad 1 nov 2021

I över 150 år har vi på Bertling tagit en trygg position när det kommer till att erbjuda skräddarsydda lösningar för shipping, logistik och IT. Med 60 kontor över världens alla hav kan man säga att det har hänt en hel del sedan Friedrich H. Bertling sjösatte bolaget 1865 i Luebeck, Tyskland. Till exempel växer vi i raketfart inom energisegmentet. För att komma till den svenska filialen får du hissa segel mot Sävedalen i Göteborg. Just nu jobbar vi 100% digitalt där vi konverterat vår härliga atmosfär på kontoret till vårt cyber-kontor. Nu söker vi, tillsammans med Oddwork, efter vår nya problemlösande Projektspeditör till Bertling. Är du redo? Navigera dig till oss och hoppa på vår spännande resa idag!


Om tjänsten som Projektspeditör
Som projektspeditör kommer du ha stor nytta av din innovativa förmåga - att se möjligheter och lösa problem på effektiva sätt. Ditt noggranna ögonpar tar sig för koordinering av flöden, fakturering till våra kunder och inkontering av leverantörsfakturor. Med dina kollegor på avdelningen är ni Bertlings ansikte utåt mot leverantörer och kunder - vilket gör det än bättre att ditt leende och positiva mindset lyser genom både telefon och mail. Svåra leveranser är lite av din specialitet - när komplexa lösningar står på schemat har du tungan rätt i mun och ger inte upp förrän allt i flödet stämmer till 110%. Vår projektavdelning växer stadigt och vi har som vision att sätta Bertling på kartan som en av Sveriges främsta aktörer inom projektspedition och specialtransporter. Vill du utvecklas inom spedition och ha en roll där du från grunden lär dig hur man flyttar gods som är utanför standardsystemen? Då är du den kreativa och lösningsorienterade personen vi söker.

Vi söker dig som...
... är en lojal person med stort ansvarstagande och ambition att slutföra det du har påbörjat. Problemlösning ligger dig varmt om hjärtat, du har lätt för att se lösningar och har en generell övertygelse om att allt är möjligt. "Jag löser det", säger du ofta till dina kunder (och gör det). Du arbetar strukturerat och detaljfokuserat och är alltid öppen för att hjälpa dina kollegor. Visst gillar du att bryta av din tid på kontoret med att resa runt till kunder? Vi tänkte väl det.

Våra önskemål till dig:
  • Tidigare erfarenhet från att ha jobbat med Projektspedition och skräddarsydda logistiklösningar
  • Engelskan sitter - i både tal och skrift
  • Du har ett driv som du vill få utlopp för
Vad Bertling erbjuder dig
Kasta ankar och förtöj vid Bertlings kaj. Här är vi riktigt stolta över den höga trivsel som vi erbjuder både på kontoret i Sävedalen och digitalt (just nu jobbar merparten av våra anställda nämligen på distans.) God stämning och prestigelöshet präglar våra dagar och vår vind i seglet stavas positiv energi. Titt som tätt hittar vi på roliga saker tillsammans utanför arbetstid och under begreppet Bertling Insights kommer intressanta föreläsare till kontoret och inspirerar oss. Kom och hjälp oss på vår spännande resa framåt. Skicka in din ansökan redan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-29

Vill du göra ett nedslag i vardagen på Bertling och träffa några av våra kollegor? Gott, klicka här. Kanske har du redan blivit övertygad eller bara väldigt nyfiken? Då tycker vi att du ska skicka in din glada ansökan då vi löpande tar in kandidater på intervju. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga