Oddwork · Publicerad 28 sept 2021

Vi strävar efter att utveckla framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar. Vi, OBOS Sverige, är en av Nordens ledande bostadsutvecklare som genom effektivt byggande och strategiska markköp finns där människor vill bo och leva. Genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan samt systerbolagen OBOS Kärnhem och OBOS Nya hem utvecklar och bygger vi bostäder som blir till hem. Det vill säga villor, kedjehus och flerbostadshus i både städer och på landsbygden. Vi skapar trivsamma områden och miljöer mellan husen - från samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor, kommersiella byggnader till infrastruktur. Vi ingår i norska OBOS vars säte är i Oslo - en medlemsägd koncern sedan 1929 och ägs idag av sina 500 000 medlemmar i såväl Norge som Sverige. Tack vare en kommersiellt framgångsrik styrning av verksamheten har OBOS byggt en stark finansiell ställning där vinsterna investeras i fler bostäder. OBOS är även en ledande aktör inom industriellt och hållbart byggande i trä och bygger platsbyggda flerbostadshus i Sveriges större städer. 2020 sålde OBOS totalt 3 262 bostäder, varav 1 516 i Sverige. OBOS mål är att erbjuda 20 % av bostadsutbudet genom alternativa boköpsmodeller för att ge fler människor möjligheten att äga sitt boende - på så vis bidrar OBOS till en hållbar samhällsutveckling.

Nu fortsätter vi att växa och söker, tillsammans med Oddwork, efter vår nya Projektutvecklare som ivrigt vill ta plats på spelplanen som en av våra centrala nyckelspelare!


Som Projektutvecklare
I rollen som Projektutvecklare leder du arbetet med att utveckla OBOS nya bostadsområden. Från gruppbyggda småhus till flerbostadshus i trä, är du med och skapar bostadsdrömmar för människor - året om. Här kommer du ha huvudansvaret för att hålla ihop hela processen från färdig detaljplan till att se livet börja blomstra mellan husen (läs: inflyttat område). Varje enskilt projekt har en egen projektgrupp som består av kollegor med specialistkompetens inom huvudprocesserna: projektering, försäljning/marknad, BRF-administration, inredning, produktion och eftermarknad - vilka du leder med trygg hand i dess arbete och stöttar om det behövs.

Vidare kommer du att ansvara för:
 • Utveckling av projekten och säkerställa projektets ställda krav och mål
 • Tillsammans med affärsutveckling upprätta tidiga projektkalkyler, fastställa projektbudgetar, projektmål och projektorganisation samt medverka i försäljningsprocessen
 • Projektens ekonomi infattande kostnadsuppföljning och rapportering
 • Styrning och uppföljning av projektbudget och projektmål
 • Planering genom hela projekteringsfasen - från start till mål
 • Upphandla och koordinera arkitekter och tekniska konsulter
 • Bygga relationer, bearbeta och hålla kontakt med kommuner, myndigheter och markägare
 • Förhandla och teckna exploateringsavtal
 • Förbereda och genomföra investeringskommitté under programfas
 • Genomföra lantmäteriförrättningar
 • Arbeta enligt bolagets projektprocess
 • Att leverera bostadsprojekt med nöjda kunder och medarbetare inom uppsatta ramar för ekonomi, kvalitet, tid och NKI
Nyfiken på hur det kan se ut när ett projekt är i säljstart? Kolla in när vår projektutvecklare Elisabeth och kundansvarig Nicole presenterar en av våra många projekt. Klicka här!

Vi söker dig som...
... kan öppna vilka dörrar som helst. Din kommunikativa och handlingskraftiga förmåga får kontrakt att signas, maskiner att starta och projekt att rulla. Vi ser att du både är flexibel och långsiktig då du kommer arbeta med flera projekt samtidigt vilka alla har långa processer och befinner sig i olika faser. Från planeringsstadiet till säljstart tar ett projekt nämligen ca tre till fyra år. Och som den affärsmässiga lagspelare du är följer du ivrigt och löpande upp dina resultat kopplat till hela bolagets affärsmål.

Våra önskemål till dig:
 • Utbildad byggingenjör, lantmätare eller ekonom, eller motsvarande arbetserfarenhet
 • Gedigen kunskap och erfarenhet av plan- och byggprocessen samt bostadsproduktion
 • Erfarenhet av projektledning, ekonomisk styrning och budgetansvar
Varför OBOS?
För att tillsammans bygger vi för livet. OBOS koncernen är ett värderingsstyrt bolag där allt vi gör genomsyras av dessa värderingar; Skickliga, Kvalitetsmedvetna, Offensiva, Lönsamma och Engagerade. Vi har som mål att vara en plats där anställda ges möjlighet till flera våningar av utvecklingsmöjligheter. Hos oss på Hulda Mellgrens gata 11 i Västra Frölunda välkomnas du till trevliga lokaler och ett härligt team som jobbar med och för varandra. Vi tar ansvar, både ekologiskt och socialt. Exempelvis avsätter vi 10 miljoner om året som går tillbaka till samhället i allt från lekplatser till knattefotboll. För varje hus vi säljer planterar vi träd och som namnparter till damallsvenskan bidrar vi till ett mer jämställt samhälle. Om du är nyfiken på att läsa mer om vad vi gör för vår omvärld - här kan du läsa vår hållbarhetsrapport! Och precis som du, älskar vi att ha roligt tillsammans och missar sällan ett tillfälle för gemensamma aktiviteter både på och utanför kontoret.

Vill du dra på dig OBOS-tröjan och bli en i laget? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Hulda Mellgrens Gata 11, Västra Frölunda

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-29

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga