Oddwork · Publicerad 28 okt 2021

På Oddwork hjälper vi företag att attrahera, rekrytera och behålla talanger genom att utveckla och utmana deras employer brands och sätt att rekrytera. Vi söker nu en relationsskapande IT-rekryterare som kan ta med sig en del av Oddwork ut till våra kunder och stötta dem i sina tillväxtresor.

Jobbet på två minuter:

Du ska...
  • ...jobba hos våra partners och hjälpa dem med sina tillväxtbehov, främst inom IT.
  • ...bygga långsiktiga relationer och utmana dödlägen.
Du får...
  • ...en unik inblick i våra partnerbolag - en varierad vardag helt enkelt.
  • ...heltidsjobb med flexibla tider och arbetsplats (lite beroende på partner , men på Oddwork gillar vi flexibilitet)
  • ...friskvård, kul företagsaktiviteter och AW:s med schyssta Oddworkers.
  • ...dator och telefon (vi gillar Apple, vad gillar du?)
Jobbet passar dig som...
  • ...tycker om tempo och närhet till beslut.
  • ...är laid back men ändå business.
  • ...har någon form av erfarenhet från relationsskapande jobb (rekryterare, säljare, osv.)
  • ...tycker att IT är en spännande bransch.
Låter det intressant? Bli en Oddworker!

Välkommen till ett team där hjärta och engagemang blir en enda stor orange färgklick på rekryterings- och employerbrandinghimlen. På det nyrenoverade huvudkontoret i centrala Göteborg sparkar vi av oss skorna de dagar när vi inte jobbar remote. Befinner du dig i Stockholm blir ditt hem för dagen vårt nyöppnade kontor i Gamla Stan.

Som rekryterare kommer du till stor del att jobba ute hos våra partners där du stöttar och driver på i allt från selektering, search, avstämningar, referenstagning och kontakt med kandidater. Ibland kommer du att kunna ägna dig helhjärtat åt en enda partner och ibland kommer du att jobba med flera samtidigt eller stötta våra interna talent managers på Oddworks huvudkontor.

Vi söker dig som är en riktig do:er, som vågar ta plats och skapa din egen vardag, som vill framåt och som vet hur du ska driva på. En djärv person helt enkelt - där andra ser hinder, ser du möjligheter och utveckling. Som Oddworks ambassadör utåt är det din uppgift att ta reda på så mycket du kan, skapa relationer och stilla din egen nyfikenhet om IT-branschen. Du blir uttråkad om tempot är för lågt och har inga problem med att ta egna initiativ. Ute hos våra partners kommer du att mötas av många olika typer av vardagar som du navigerar med empati och nyfikenhet.

På Oddwork kommer du att ges frihet att utföra ditt jobb så som du önskar. Vi hade nästan velat kalla det för att glänsa, men det låter för pretentiöst. Vi kan i alla fall lova att du kommer att utmanas när vi tillsammans växer och blir ännu bättre. Vi jobbar både med stora koncerner som Saab, AstraZeneca, Axfood och Blocket, samt med mindre bolag som Fredrikssons Bygg, Mullvad och Lfant. Oavsett storlek ger vi vårt allt. Välkommen in här om du vill veta lite mer om hur det är att jobba på Oddwork.

Välkommen, vi behöver dig
Vår Talent Manager Madde går igenom ansökningar löpande. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg, Kungsgatan 42

Omfattning: Heltid enligt överenskommelse

Lön: Fast lön

Kontakt: Talent Manager Madeleine Linge, madeleine.linge@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

Sista ansökningsdatum: 2022-01-10
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga