Oddwork · Publicerad 27 okt 2021

Framtidens retail är här nu! I 13 år har vi på Touchtech fungerat som den strategiska teknikpartnern för globala varumärken och återförsäljare. Vårt syfte är att utveckla framtidens kundresor inom B2B-försäljning och butiker. Med vår produkt skapar vi en hållbar och lönsam tillväxt för butiker genom att minska storleken på butiksgolvet och antalet produkter.

Med våra skärmar i butikerna som säljverktyg, frigör vi butiksäljare för att kunna spendera mer tid med sina kunder så att de slipper administrativa uppgifter. Vi är minst sagt på en spännande resa och ska bygga upp vår säljavdelning. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter dig som har en grundkondition i att lyfta lur. Är du vår nya Säljare som ser initiativtagandet som en naturlig del av din vardag?

Välkommen till Korsgatan 7, vi ser fram emot att träffa dig!

Som junior säljare
När försäljning fungerar - verkligen fungerar, handlar det inte längre om försäljningen i sig. Det handlar om adrenalinet, den genuina önskan att hjälpa och om de mänskliga relationerna. Här kommer du sälja touchskärmar till butik och digitaliseringsverktyg i införsäljningsfas mellan B2B och inköpare. När butiken inte får plats med allt utbud i butiken, hänvisas kunder till vår touch-skärm där man kan välja utbud, färg på produkten m.m. - så att kund kan köpa i butik men hämta ut i butiken nästa dag eller få den hemskickad. Vi gör helt enkelt skillnad för att butiker ska få en lönsam morgondag.

Med din ödmjuka uppsyn och vetskapen om att du aldrig kommer bli helt fullärd, tar du in allting du kan lära dig om vår produkt, men också från vår säljcoachande försäljningschefs feedback. Det är även honom du ska rapportera till och det finns egentligen inga geografiska begränsningar att ha i beaktning i din försäljning - världen är din. Här kommer du komma in med vetskapen om att du inte jobbar om du inte ringer och din vilja att hjälpa kunder att hitta lösningar till sina problem, genomsyrar allt du gör. Välkommen till ett bolag där alla vill ditt bästa och där du, såklart, ska vilja kundens bästa.

Vi söker dig som...
...är en säljare av rang som älskar det du gör: så mycket att ingen behöver säga till dig att ta i extra. Snarare tvärtom. Du får energi när du träffar andra och när det är dags för nästa digitala säljmöte, drar du fram ditt empatiska leende och din genuina approach. Däremellan är det ditt outtröttliga slit och din grundkondition av att lyfta lur som märks. Med en nyfikenhet på både produkten och hur du kan bli en bättre säljare, tror vi att du kommer vara rätt kugge i vårt nystartade säljteam. För visst är du lagspelaren som inte bara drivs av dina egna, utan också av andras resultat? Vi tänkte väl det.

Våra önskemål till dig:
  • Budgettänket sitter i ryggmärgen
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning sedan tidigare
  • Meriterande om du har en bakgrund inom retail, t.ex. säljare eller butikschef
Varför Touchtech?
På Korsgatan 7 startar vi veckan genom att i samlad trupp gå till närmsta fik och köper med oss frukost. Tillbaka på kontoret pratar vi om veckan framför oss och sätter upp tydliga riktlinjer för att kunna prestera på topp. Hos oss kommer du ha en empatisk chef som gärna tar sig tiden att coacha dig i din roll. Du kommer även få vara en del av ett tech-bolag som på riktigt påverkar butikers morgondag. Med flexibla arbetstider, AW:s, X-boxturneringar och öppna konton på merparten av bagerierna runt om i Göteborg, tror vi att du kommer trivas hos oss. Men framförallt möjligheten att få växa och bli en fenomenal säljare på sikt! Det här är en inhyrning genom Oddwork på 6 månader med stor chans till förlängning.

START Enligt överenskommelse

PLATS Göteborg

OMFATTNING Heltid

LÖN Fast lön + bonus

KONTAKT Senior Talent Madeleine Linge, madeleine@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2021-12-27

Vill du vara med oss och påverka butikers morgondag? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga