Oddwork · Publicerad 7 sept 2021

I mötet mellan människor uppstår magi - och resultat! Hansen gör det möjligt. Vi producerar effektfulla events och upplevelser på hemmaplan och över hela världen - digitalt och live. Med över tusentals genomförda events, möten och konferensresor genom åren - i alla dess storlekar och former - är det kanske inte så konstigt att vi är en av landets ledande och mest erfarna eventbyråer. Det är vi stolta över och vill nu att du ska få vara med och skapa framtidens eventbransch med oss! Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter dig som knyter kontakter vart du än går. Är du vår nya Sales Manager med en inspirerande personlighet?

Som Sales Manager
Hos oss väntar en spännande möjlighet där du blir en avgörande pusselbit med fokus på att få in nya samarbeten. Här kommer du att få utlopp för dina kunskaper om vår bransch och omvandla frågetecken till utropstecken när du knyter kontakter och målar upp bilden av vad vi kan erbjuda för våra kunder. När du har spelat dina kort rätt, som du oftast gör, lämnar du över till våra projektledare och ger dem förutsättningar att skapa upplevelser utöver det vanliga. Med ditt driv och din inspirerande personlighet, hittar du nya infallsvinklar för att bygga relationer och affärer på sikt - och säljer in upplevelser som folk sent kommer att glömma.

Vi söker dig som...
...älskar när du får inspirera och öppna dörrar som andra trodde var stängda. Personen som vet hur man glänser med en finurlig säljpitch, men som vet att det krävs ett helt team att skapa kvalitativa event. Nätverksexperten som inspirerar och får andra att känna att allt är möjligt. Du kan röra dig i alla typer av sammanhang och konstellationer - knyter kontakter genom att bara vara dig själv. Men det som folk lägger märke till mest är ditt pannben kombinerat med din ödmjuka approach. Vi tror helt enkelt att du är nyckelpersonen i vår framfart mot att ta över framtidens eventbransch.

Våra önskemål till dig:
  • Flera års erfarenhet i en liknande roll
  • Lagspelare med det stora L:et
  • Relationsbyggande personlighet
  • Gedigen erfarenhet inom branschen
Varför Hansen?
På kontoret sitter skratten och ja, svetten från hårt arbete kvar i väggarna långt efter att sista personen har gått hem. Vi har sedan 32 år tillbaka producerat effektfulla upplevelser och möten som förstärker både företags budskap och varumärken. Med en prestigelös anda som genomsyrar hela organisationen, kommer du hit och hjälper oss skapa upplevelser som folk kommer prata om dagar och månader efter att eventet är slutfört. Är du en go person som bryr dig om andra? Då vill vi välkomna dig hem till oss - din nya familj som kommer bry sig lika mycket om dig tillbaka.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-07

Vill du vara med oss och påverka framtidens spännande eventbransch? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga