Oddwork · Publicerad 18 aug 2021

Välkommen till BNP Paribas Cardif - försäkringsverksamheten inom bankkoncernen BNP Paribas som är en av Europas ledande aktörer inom bank-och finanstjänster. I Sverige har vi varit aktiva sedan 2000 och är idag verksamma i 36 olika länder runt om i världen. Med närmare 100 miljoner försäkringstagare och ca 130 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark, utvecklar och tillhandahåller vi personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker, finans-och försäkringsbolag. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov, erbjuder vi skräddarsydda försäkringslösningar och skapar mervärde för våra partners - alltid med kunden i fokus. Tillsammans med Oddwork, söker vi nu dig med ett analytiskt sinne och ett kundorienterat fokus - du som delar vår nyfikenhet, engagemang och öppenhet för nya idéer! Kan du vara vår nya Senior Service Product Manager?


Som Senior Service Product Manager
Hos oss blir du en del av vår avdelning Customer Experience, där du kommer att ansvara för utvecklingsarbetet av serviceportföljen för våra försäkringar. Här kommer du att leda arbetet med att ta fram, utveckla och implementera nya serviceprodukter mot den nordiska marknaden och se till så att vår serviceportfölj levererar enligt kund- och affärsinriktade KPI:er. Med våra tjänster som förenklar och underlättar människors privatliv, arbetsliv samt bistår i livet när det oväntade händer, blir ditt primära ansvar att se till att rätt tjänst paketeras och erbjuds till rätt individ - definierat utifrån deras livssituation. Med andra ord kommer du att hantera både vår portfölj, våra produkter och arbeta hands on - från att formulera affärsmodellstrategier tillsammans med ledningen, till att se över externa leverantörer och säkerställa att våra serviceprodukter fungerar som de ska. Resor ingår i tjänsten, främst till Stockholm och Norden.

Vi söker dig som...
... trivs bäst i en dynamisk och varierande roll där du får arbeta självgående och hands on - i team och i nära samarbete med det nätverk du har omkring dig. Du är en ödmjuk och driven person som alltid sätter kunden i första rum. Din starka analytiska förmåga och mångåriga erfarenhet av försäkringsbranschen, gör dig trygg i din roll samtidigt som du inte tvekar för att ta emot och erbjuda stöttning till dina kollegor. Du är nyfiken och öppen för nya idéer och testar gärna nya vägar. Därtill tycker du om att driva ditt eget arbete framåt och bolla flera kontaktytor samtidigt.

Våra önskemål till dig:
  • Relevant högskoleutbildning
  • 10 års erfarenhet av liknande roll där du har utvecklat, implementerat och ansvarat för serviceprodukter och produktportföljer
  • Svenska och engelska
  • Erfarenhet av analysdriven utveckling och uppföljning eller liknande
  • Meriterande om du även har erfarenhet av B2B2C-lösningar inom bank och finansbolag.
Varför BNP Paribas Cardif?
Tänk dig en organisation, tillräcklig liten för att utvecklas men tillräckligt stor för att hantera förändringar. Hos oss på BNP Paribas Cardif, genomsyrar affärsutveckling allt vi gör och vi uppmuntrar ständigt till innovativt tänkande. Med 130 medarbetare runt om i Norden, arbetar vi tillsammans över gränserna och ser till att skapa utrymme för att utveckla nya produkter och tjänster. Hos oss får du möjligheten att kliva in i en spännande expansiv fas i ett internationellt företag med en mångkulturell miljö och möjligheten att påverka med din erfarenhet och expertis. Skicka in din ansökan redan idag - vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-29

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktchef
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga