Oddwork · Publicerad 27 dec 2019

Är du bevandrad i det digitala landskapet? Har du ett intresse för att skapa content? Kort och gott: Är du en fena på sociala medier? Hammarviken investerar i små och medelstora bolag med ambitionen att få dem växa. Nu vill vi få vår följarskara att växa och söker därför, tillsammans med Oddwork, dig som briljerar i kommentarsfältet och som vet hur man skapar interaktioner på webben. Vill du bli vår nästa Social Media Manager?


Som Social Media Manager
Du kommer att få tydliga mål med vart Hammarviken vill ta denna roll, men utöver det har du fria tyglar att på det sätt du själv anser effektivast skapa kommunikation och optimera innehåll på plattformar som Instagram, Facebook och LinkedIn. Genom bilder, filmer och text kommer du att representera oss i etern. Medieplanering och strategi: du har det fulla ansvaret, och vårt fulla förtroende. Man skulle nog kunna säga att du är lite av en influencer, men med fast lön.

Vi söker dig som ...
... är open-minded och nyfiken - på allt. Du är ständigt öppen för att lära dig nya saker och drivs av att hela tiden försöka göra saker bättre. För dig är sociala medier Livet med stort L. Det skadar helt enkelt inte om du redan rört dig i sociala medier tidigare. Och så är du en sådan där person man bara måste gilla, ödmjuk, ärlig och härligt positiv!

Våra önskemål till dig:
  • Du har körkort
  • Du har erfarenhet av att jobba med sociala medier. Professionellt eller på egen hand
  • Du har den tekniska kompetens som krävs för att publicera och sökmotorsoptimera organiska som betalda inlägg
  • Meriterande om du har förmågan att blända oss med din bländare.

Varför Hammarviken?

Här får du inte bara chansen att vara influencer på jobbet, du får också chansen att hänga, skratta, utmanas och utvecklas med oss på Hammarviken. Vi är ett tight gäng som älskar att hitta på saker inom och utanför jobbet och som längtar tills vår nästa kollega kommer in och tar oss med storm.

Efter avslutad process blir du inhyrd i 6 månader med chans till förlängning.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Deltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Jesper Steenberg, Talent Manager, Jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-01-27

Är du vår nya Social Media Manager? Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan. Skicka den gärna så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Hoppas att vi hörs!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga