OneMed Sverige AB · Publicerad 9 juli 2021

OM TJÄNSTEN:
Som transportutvecklare inom Supply Chain kommer du vara en del av ett team som idag består av tre personer. Teamet ansvarar för inkommande och utgående transporter inom OneMed samt för utveckling av system och processer för Transport och Distribution. Du kommer arbeta tätt ihop med SC Development för att driva utvecklingen för OneMed Supply Chain. Det kan förekomma några resdagar per månad.

Du kommer exempelvis att:
 • Genomföra analyser för att optimera OneMeds transportprocesser
 • Utveckla transportlösningar samt ta fram beslutsunderlag för investering och implementering
 • Bidra till fortsatt utveckling av OneMeds olika applikationer inom transportsystem/IT/IS
 • Bevaka trender inom Transport och Supply Chain
 • Följa upp och skapa efterkalkyler på avslutade projekt
 • Kommunicera aktuella projekt till resten av organisationen
VI SÖKER DIG SOM:
Har en naturlig fallenhet för att driva förbättringsarbeten och kravställning. Du kan arbeta självständig såväl som i team och är bra på att göra avvägningar. Vi anser att det är meriterande om du har med dig erfarenhet av projektledning och tycker det är en rolig del av rollen.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
 • Eftergymnasial examen inom relevant område som exempelvis logistik/transport eller teknik
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Erfarenhet från arbete med utveckling av lager/transport
 • Erfarenhet av att arbeta med utveckling och kravställning av transportsystem
Som person ser vi gärna att du är genuint nyfiken, uppskattar ansvar och känner dig trygg i att ta egna initiativ. Vidare ser vi gärna att du är affärsorienterad, analytisk samt innovativ med nya arbetssätt.

OM KUNDFÖRETAGET:
OneMed levererar tjänster, stödsystem och produkter till hälso- och sjukvården i Europa. Vi är mer än bara en leverantör - vi är en partner till våra kunder. För oss betyder detta att vi och kunden har samma mål och definition av framgång och samarbetet bygger på att vi lyckas tillsammans. I hela Europa står vi inför stora utmaningar som sätter press på sjukvårdssystemen. Antalet människor i behov av vård blir större när människor lever längre, många med kroniska sjukdomar. Stora delar av sjukvården kämpar med ökande budgetunderskott och bristen på sjukvårdspersonal blir allt större. Samtidigt ökar människors förväntningar på vården. Som partner inom effektiviserande tjänster och produkter till sjukvården i Europa har vi ett ansvar att vara en del av lösningen på dessa utmaningar - nu och för kommande generationer. OneMed underlättar för sina kunder att snabbare ge rätt vård, med rätt produkter. Vi mäter vår framgång i hur väl våra kunder inom hälso- och sjukvården uppnår sina mål och visioner.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
 • Lön: Fast månadslön
 • Start: Enligt överenskommelse
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga