OneMed · Publicerad 18 feb 2021

Onemed förstärker sitt ekonomiteam och söker nu efter dig med starkt driv och genuint intresse för ekonomi. Här välkomnas du till ett trevligt team bestående av 9 personer på en dynamisk arbetsplats som ständigt bemöter förändringar, förbättringar och spännande utmaningar.

Är du ute efter en bred tjänst där du kontinuerligt kan lära dig nytt, utvecklas och ta på dig mer ansvar? Då kan tjänsten som ekonomiassistent på Onemed vara helt rätt för dig!

Ansvarsområde

Du erbjuds en varierande tjänst där du med tiden kan ta på dig mer och mer utmanande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med;
  • Leverantörsreskontra (Inklusive anläggningsregister)
  • Löpande bokföring (Månadsjournaler, kontoavstämningar, årsrapporter mm)
  • Kundreskontra support (Inklusive fakturering, påminnelser mm)
Med tiden kommer du även få möjligheten till att ta ett större och större ansvar i bokslutsprocessen samt vara delaktig i förändringsprojekt.

Vem söker vi?

Vi tror att du har arbetat i rollen som ekonomiassistent i 1-4 år och vill utvecklas vidare i din roll. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi, med tyngdpunkt på redovisning och besitter mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Dessutom har du lätt för att ta till dig nya system och har fenomenala kunskaper inom office-paketet, med fokus på excel.

Då rätt person kommer ha möjligheten att växa in i rollen kommer stort fokus ligga på dina personliga egenskaper. Du som söker skulle troligtvis beskriva dig som en noggrann person, med stort fokus på struktur och effektivitet. Dessutom har du en stark logisk förmåga och en analytisk ådra. Du har ett öga för detaljer och är öppen för att lära dig nya saker likväl som att föreslå förbättringar.

Med tanke på att du har en stark inre motivation trivs du som bäst när du får möjligheten att utvecklas. Gärna på ett bolag som präglas av snabba förändringar och ett högt tempo.

Du är en sann teamplayer som sprider härlig energi omkring dig och arbetar tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål.

Som Ekonomiassistent på OneMed erbjuds du:
  • En ansvarsfull roll i en internationell miljö på ett utvecklingsorienterat företag.
  • Ett ansvarsfullt och varierande arbete i ett företag som strävar efter att vara föregångare inom branschen.
  • Våra medarbetare är värdefulla för oss och vi strävar efter att ha en bra mix av människor med olika bakgrunder och erfarenheter vilket skapar en mångsidig och dynamisk arbetsplats.
Om Onemed

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns i åtta länder, har drygt 800 medarbetare och omsätter drygt 5 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.


I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Brightby Bemanning. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se eller kandidatansvarig Sofia Skyvell på sofia.skyvell@merimind.se. Intervjuer och urval kommer göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent, kundreskontra, leverantörsreskontra, redovisning
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga