Pöyry Sverige · Publicerad Igår 00:00

Vill du ta nästa steg som projektledare eller konsult inom processteknik. Vi erbjuder ett spännande jobb i internationell miljö!

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag med kontor i Göteborg. Avdelningen Projektledning & Processteknik utgörs av ca 40 seniora projektledare och processpecialister som nu behöver förstärkning. Kunderna du arbetar mot finns i Sverige, huvudsakligen inom papper och massa-, energi- eller annan processindustri.

Vi söker dig som är kommunikativ och analytisk och som vill förstärka teamet i Göteborg med din kompetens inom projektledning alternativt inom processteknik. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Pöyry är ett prestigelöst bolag som erbjuder dig att arbeta med roliga och innovativa projekt. Du kommer till en arbetsplats med kompetenta kollegor och chefer, som värdesätter dina förmågor och uppskattar ett intraprenöriellt driv. Som medarbetare får du även tillgång till:
  • Generöst friskvårdsbidrag, 6000 kr/år
  • Förmånliga villkor för leasing av personalbil
  • Möjlighet till utökad pensionsförsäkring
  • Föräldraledighetstillägg
  • Flexibla arbetstider
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Beroende av din tidigare erfarenhet kan du komma att arbeta som projektledare eller mer renodlat som processingenjör. Som projektledare på Pöyry får du möjlighet att leda större och mindre industriella anläggningsprojekt. Projekten är varierade, det rör sig dels om stora investeringsprojekt med byggande av helt nya anläggningar och dels ombyggnationer av redan existerande anläggningar. Detta är spännande projekt med hög komplexitet och avancerade tekniska lösningar.

Har du en bakgrund inom processteknik med dig kommer du hjälpa våra kunder med frågor inom resurseffektivisering, kapacitetsökning, ombyggnader för nya produkter samt miljöåtgärder etc.

Som projektledare ansvarar du för lönsamhet och leveransen av projekten mot kund vare sig det gäller en mindre förstudie, ett förprojekt eller ett fullt projektgenomförande. I de större projekten har du närmast kontakt med disciplinledarna som ansvarar för leveransen inom respektive kompetensområde. Förutom interna Pöyry-medarbetare har du även kontakt med kunder, leverantörer och till viss del även myndigheter.

Som processkonsult utgörs ditt arbete av varierade uppdrag - Inte sällan rör det sig som specialiststudier inför ombyggnationer av existerande anläggningar eller nyetableringar. Du finns också med som teknisk expert vid genomförandet av dessa projekt. Du samarbetar med våra globala kompetenslinjer inom kemi & bioraffinering, energi och massa & papper.

Utöver ditt arbete i projekt eller inom processteknik förväntas du även ta en aktiv roll i säljarbetet av hela Pöyrys tjänsteutbud, där du arbetar mot tydligt uppsatta mål.

Rollen innebär också

Pöyry är ett internationellt företag med stora resurser utomlands, dessa deltar ofta som konstruktörer eller projektörer i de större projekten i Sverige. De kunder du arbetar mot finns i Sverige, huvudsakligen inom papper och massa-, energi- eller annan processindustri. Dina huvudsakliga uppdrag kommer att finnas inom Göteborgs närområde men då Pöyry ska finnas där kunden finns innebär tjänsten vid behov även resor inom Sverige.

Dina framtida kollegor på avdelningen Projektledning & Processteknik utgörs av ca 40 seniora projektledare och processpecialister. Medarbetarna finns på olika kontor runt om i Sverige och agerar ofta som experter med teknisk spetskompetens eller som seniora projektledare för större projekt med flera kompetensområden inom Pöyry Sverige. Pöyry som organisation uppmuntrar ett intraprenörskap där du förväntas ta ansvar för leverans och affär, samarbete och att se affären ur ett helhetsperspektiv.

På din arbetsplats i Göteborg arbetar ungefär 40 medarbetare från olika avdelningar och kontoret ligger centralt beläget nära Centralstationen och med närhet till vattnet vid Gullbergskajen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, har god analytisk förmåga och är affärsmässig, då du har en viktig roll i Pöyrys affär. Oavsett om din styrka ligger inom projektledning eller processteknik så är du kommunikativ, kan leda andra samt stötta upp medarbetare i projekten för att uppnå gemensamt uppsatta mål. Då du kommer ha kontakt med såväl medarbetare som kunder, leverantörer och till viss del även myndigheter kräver tjänsten att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

På den här nivån bör du ha erfarenhet av projektledning, gärna från industriprojekt som är meriterande alternativt erfarenhet inom processteknik. Du har en akademisk examen (eller på annat sätt tillräknade motsvarande kunskaper) och en stor fördel är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler liknande jobb tillgängliga