PREEM AB · Publicerad 13 sept 2019

Senior inspektörstjänst till Preemraff, Göteborg

Vill du vara med och bidra till Preems utveckling? Då kan Du vara den kvalitetsmedvetna och noggranna inspektör vi söker!

Jobba för framtiden redan idag

Rollen som inspektör innebär omväxlande arbetsuppgifter med många kontaktytor gentemot hela vår verksamhet. Tjänsten tillhör Preems inspektionsavdelning på Preemraff, Göteborg. Avdelningen består av fem inspektörer och en avdelningschef. Som inspektör hos oss ansvarar Du för att:
  • Planera, leda och genomföra våra inspektions- och provningsprogram för Raffinaderiets trycksatta anordningar
  • Dokumentera utförda inspektions- och provningsprogram i vårt digitala inspektionsdataprogram
  • Kontinuerligt förbättra kvaliteten i vårt arbetssätt.
  • Medverka vid utredningar av avvikelser och skador
Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort Göteborg.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har erfarenhet av inspektion inom processindustri, kärnkraft eller från liknande bransch. Erfarenhet av följande ser vi som meriterande; kvalitetsdokumentation, oförstörande provning, degraderingsmekanismer, svets och metallurgi, rör- eller processdesign, driftserfarenhet av processanläggning, kunskap om tryckkärlsdirektiv, relaterade föreskrifter och standarder.
Utbildningsmässigt ser vi att Du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?

Du har en positiv attityd, är strukturerad, ansvarstagande, analytisk och drivande i ditt arbete. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete, du trivs med att skapa samarbete och bygga relationer med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

Vid frågor om tjänsten kontakta Magnus Nylander, Chef Inspektion, på tel: 010-450 34 98. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13:e Oktober 2019.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga