Pagero AB · Publicerad 8 nov 2021

Vill du jobba hos ett globalt företag där entreprenöriell andra råder? Sök rollen som IT-Projektledare -TMS hos Pagero i Götebrog

Som IT-projektledare hos Pagero kommer du att få jobba med digitalisering och automatisering av finansiella processer i en global miljö. Pagero erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument och är ledande på det detta med kunder i logistikbranschen i över 40 länder! I din roll blir du den sammanhängande länken i projekten mellan försäljning, kunder och projektgruppen och har stora möjligheter att påverka och fatta beslut.

Vi erbjuder dig

Som vi ser det skapas Pageros styrka av våra medarbetare och vår tekniska förmåga. Vi vill vara en inspirerande arbetsplats där vi hjälper varandra att dra nytta av vår fulla potential för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder. Hos oss kommer du få jobba med en populär produkt inom den högaktuella logistikbranschen. Du kommer framför allt få:
 • Arbeta med vår TMS-applikation som är under ständig utveckling och kommer bidra till att du kontinuerligt kommer utmanas och utvecklas
 • En spännande roll där du får leda stora och/eller komplexa tekniska projekt från början till slut
 • Bli en del av en arbetsplats där vi erbjuder olika karriärmöjligheter inom företaget
 • Tillhöra en arbetsplats där det finns mycket att göra, men där det alltid finns tid för en fika
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Projektledare kommer du få en mycket varierande roll som innehåller olika uppgifter och ansvar. Den primära uppgiften är att leda stora och/eller komplexa tekniska projekt från början till slut. Du kommer att vägleda kunderna att använda bästa praxislösningar i Pagero-plattformen och agera som expert på Pagero Services. Dina främsta arbetsuppgifter är:
 • Genomföra förstudier hos kund
 • Resursallokering för projekt
 • Projektplanering och styrning mot milstolpar
 • Guida kunden till bästa lösningar
 • Proaktiv utveckling av kundanvändning av Pagero-tjänster
 • Affärsanalys för nya tjänster
 • Leda workshops med kund och projektteam
 • Definiera och förfina interna processer
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att rapportera till din chef som är placerad i Stockholm, men du kommer att få välja om du vill sitta på vårt centrala kontor i Stockholm eller på huvudkontoret i Göteborg. Du kommer att ha samarbeta mest med Projektteamet, integratörerna, avdelningen för R&D som finns både i Stockholm och Göteborg.

Mer om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda IT-projekt sedan tidigare. Du har mycket god teknisk kunskap inhämtat från studier och/eller arbetslivet. Du har erfarenhet och förmåga att koordinera och leda flera interna och externa resurser. Du har förmåga att jobba strukturerat och nå uppsatta mål tillsammans med andra. Då våra kunder återfinns inom logistikbranschen ser vi att du behöver ha erfarenhet av något av följande: logistikflöden, Supply Chain Management, Transportation Management Systems (TMS), Transpiration Administration (TA), Warehouse Management Systems (WMS), Electronic Data Interchange (EDI). Utbildning i projektledning är meriterande.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Pagero Group utvecklar och marknadsför Pagero Online, ett molnbaserat nätverk för kommunikation av affärsdokument inom processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay (TMS). Pagero Online är oberoende av affärssystem och passar företag av alla storlekar och inom alla branscher.

Våra tilläggstjänster gör det möjligt för våra kunder att uppnå korrekt data och ett 100% digitalt inkommande och utgående flöde av affärsdokument, vilket resulterar i minimerad felhantering, möjlighet att uppfylla lokala momsregler och kontroll över företagets inköp. Pagero Online är också sammankopplat med ett stort antal andra nätverk för global räckvidd.

Pagero Group har över 250 anställda med huvudkontor I Göteborg, Sverige, och lokalkontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, London, Dublin, Amsterdam, Rom, Madrid, Paris, Istanbul, Dubai, Chicago och Oberhausen. Läs mer på www.pagero.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga