PeopleProvide · Publicerad 12 feb

Till vår kund inom logistikbranschen söker vi nu en HR-Administratör för omgående uppdragsstart i Göteborg. Har du ett stort intresse för HR-frågor och framförallt rekrytering? Låter det spännande att jobba i ett världsledande och globalt bolag? Skicka in din ansökan omgående!

I rollen som HR-Administratör hos vår kund kommer du arbeta med administration och supportering inom HR där mycket fokus kommer ligga på processerna för rekrytering, anställning, onboarding och övrig introduktion för nya medarbetare. Vid din sida har du en Senior HR Business Partner som leder arbetet och det är framförallt dennes arbetsuppgifter du stöttar i.

Som medarbetare hos vår kund har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor i ett globalt företag. Ta chansen att vara en del av ett starkt team! Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning inom HR/personalvetenskap
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, gärna inom HR eller rekrytering
Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag/HR-gig, vilket innebär att du kommer att vara visstidsanställd hos oss på PeopleProvide men arbeta som konsult hos vår kund. Det finns sedan en god chans att du erbjuds en tillsvidareanställning hos vår kund efter avslutat konsultuppdrag.

Urval och presentation till kund sker löpande. Är du intresserad av den här tjänsten är det därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart du har möjlighet. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Hydén, tommy@peopleprovide.se.

Uppdragsstart: Omgående
Omfattning: 100%
Anställningstid/uppdragslängd: 6-9 månader
Sista ansökningsdag: 2018-02-15
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga