PetroBio · Publicerad 20 sept

Är du på jakt efter en spännande och utvecklande tjänst på ett företag där du får vara med och påverka din egen och bolagets utveckling? Då kan tjänsten som Projektingenjör hos PetroBio vara något för dig!

Tjänstebeskrivning
I rollen som Projektingenjör arbetar du som projektledarens högra hand för att säkerställa att leverans och implementering av produkter och lösningar sker enligt plan. Tillsammans med kunder och kollegor arbetar du för att ta fram och utveckla layout- och konstruktionslösningar för PetroBios anläggningar. Vidare är du med vid framtagning av specifikationer och ger input kring samt medverkar vid inköp av material och komponenter.

I din roll kommer du att få god insikt i projektledarrollen och detta är på sikt en möjlig karriärväg, men även andra spår är möjliga.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom mekanisk konstruktion eller minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Har du även kunskap om förbränning är detta en god merit För att lyckas i rollen behöver du goda kunskaper i och erfarenhet av att arbeta i 3D-CAD. Meriterande är kunskaper i Inventor och AutoCad.

Du trivs med att arbeta nära kund och eftersom många kontakter är internationella är goda kunskaper i svenska och engelska, i så väl tal som skrift, ett krav. Som person är du flexibel, nyfiken, prestigelös, drivande samt har ett genuint intresse för att skapa tekniska lösningar.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW: kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga