Pigmentec · Publicerad 19 okt 2020

Vi söker dig som vill jobba som säljare med betongtillverkande företag som kunder. Du är stationerad på kontoret i Göteborg, med Sverige som arbetsplats.

#ILOVEBETONG. Kärleken till betongen och dess möjligheter är det som driver Lars-Olof, Bengt och Klara varje dag. Nu vill de ha en kollega som delar deras engagemang. Någon som vill sälja, affärsutveckla, konsulta och göra affärer. Vill du bidra till litet mer färg i tillvaron och vara rådgivare till de som skapar broar, skate-parker, vägar, torg och byggnader i Sverige så kan detta vara något för dig.

Hur kul kan betong vara på en skala? Vi vill säga att det kan vara hur kul som helst. Med infärgning får betongen liv och uttrycket blir annorlunda. Självklart kan en grå tillvaro vara okej men vi tycker att den infärgade betongen borde få chansen litet oftare. Och det är något du kommer att få berätta för dina kunder i den här rollen.

Arbetet
Du utgår från kontoret i Kållered på Sagsjövägen, där ligger även systerbolaget LCON som arbetar med konstruktion och tillverkning av formutrustning till betongprefab.

Du reser i Sverige för att besöka professionella, industriella tillverkare av betong samt även arkitekter för att sälja in högkvalitativa pigment, formoljor och tillsatsmedel. Det kan bli någon övernattning per vecka, räkna med ca 50 per år. Du planerar och bokar besök samt bearbetar dina kunder (som mestadels är befintliga och där det handlar om merförsäljning). Riktigt stora affärer görs i samråd med VD/ägare och representanter från Pigmentecs leverantörer.

Det kan förekomma besök hos leverantörer i Danmark och Tyskland samt referensanläggningar i Sverige, Danmark och Tyskland.

Vad behöver du ha för kunskaper?
För att trivas i rollen bör du verkligen gilla att besöka kunder och att vara en konsultativ affärsutvecklare. Du behöver ha en bakgrund inom betong och kemi och har en god förståelse för hur pigment, formolja och tillsatsmedel fungerar.

Annars är du en människa som gillar att bygga lönsamma, kvalitativa affärer tillsammans med andra människor. Du står för allas lika värde och tar lika gärna ett samtal med kundföretagets VD som personalen på golvet. Självgående är väl ett slitet ord men det gäller verkligen i det här jobbet. Äg din roll, planera din tid, sätt upp dina mål och dela med dig av dina erfarenheter.

Vill du också använda #ILOVEBETONG ? Sök tjänsten hos Jerrie, urval pågår.

Ansökan
Vill du veta mer om hur det är att jobba på Pigmentec - kontakta Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se, LinkedIn.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Pigmentec är en leverantör av färgpigment och maskinutrustning till betongindustrin. Vi har ett heltäckande program och representerar företag som är specialister inom respektive område. Pigmentec startade 1997 och är ett innovativt företag med hög expertis inom betongbranschen. Vårt motto är att det långsiktigt alltid skall vara lönsammare att vara kund hos Pigmentec AB.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga