Platzer Fastigheter AB · Publicerad 7 okt

Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Vi äger och utvecklar 61 fastigheter med en total yta om cirka 478 000 kvm.

Nu hoppas vi hitta dig som vill vara med på vår tillväxtresa. Kanske är du trött på att hoppa mellan olika projekt där du sällan ser vad som händer när du lämnat stafettpinnen. Kanske vill du komma till en arbetsplats där du får vara med och påverka - på riktigt. Vi befinner oss mitt i en resa där vi gått från det (relativt) lilla bolaget till ett av de ledande fastighetsbolagen i Göteborg, en resa som är både kul och utmanande, och för rätt person finns stora möjligheter att påverka och att utvecklas.

Vi har ett stort fastighetsbestånd i några av Göteborgs mest intressanta lägen och det rullar kontinuerligt in nya projekt - stora som små. Vår ambition att utveckla fastigheter & kontor stannar inte innanför våra egna väggar, vi är i allra högsta grad med och utvecklar de områden vi verkar i och därmed utvecklingen av Göteborg! (här kan du läsa mer om några av våra större projekt)

I rollen som projektledare hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder. Du är med och skapar goda affärer och drivs av en vardag som växlar mellan allt från planering & kalkylering till diskussioner med entreprenörer, kundmöten och samordning av byggnationer.

Detta ingår i dina arbetsuppgifter:
  • Driva projekt som handlar om att bygga om, bygga till, anpassa och förändra fastigheter & lokaler. Hela tiden med hyresgästen i fokus.
  • Du ansvarar för att hålla ihop allt från upphandling, ekonomi, projektering till genomförd slutbesiktning.
  • Du har byggherrerollen under projektet och ska se till att miljö-, arbetsmiljö- och övriga myndighetskrav hanteras på rätt sätt
Du kommer tillhöra projektutvecklingsavdelningen som idag består av nio personer men i din vardag jobbar du tätt ihop med vår fastighetsförvaltning och uthyrning - det är ni tillsammans som skapar en lyckad affär!

Vem är du?

Någon form av teknisk utbildning på högre nivå finns i din bakgrund, du kan vara högskoleingenjör inom bygg eller liknande. Antagligen har du jobbat ett par, tre år eller lite mer i branschen, spelar ingen roll om det är som konsult eller hos en annan fastighetsägare eller byggare. Allra viktigast är hur du är som person - vi vet, det låter klyschigt- men det är viktigt. Du behöver vara en person som gillar att bygga relationer, som har lätt att strukturera och planera ditt arbete och har en stark drivkraft att utveckla & utvecklas.
För att sammanfatta; du vet hur man får ihop affärer med människor med teknik - och därigenom skapar kontorsmiljöer som lyfter våra kunders affärer! Eftersom det mesta vi gör grundar sig i våra kärnvärden; frihet under ansvar, öppenhet och långsiktig utveckling så är det avgörande att dessa värden känns lika självklara för dig som de är för oss.

Sök jobbet!

Du behöver inte lägga ner oceaner av tid på det perfekta typsnittet i din CV - svara på några enkla frågor som du kommer till via ansökningslänken nedan, länka till din LinkedIn eller bifoga en CV/personligt brev. Vi kommer att höra av oss och undrar du något redan nu får du gärna ringa till Roger eller Karin.

Kontaktuppgifter:

Roger Sundbom (Projektutvecklingschef) 031-63 12 04
Karin Pull (HR-chef) 031-62 53 25

Vänta inte för länge med att höra av dig, vi vill gärna ha din ansökan senast 2016-10-24.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Företaget äger och utvecklar 60 fastigheter med en total yta om cirka 480 000 kvm. Genom fastighetsförvaltning, fastighets- och projektutveckling samt fastighetstransaktioner skapar Platzer tillväxt och lönsamhet. Platzer prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang. Platzer är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Mid Cap.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga