Platzer Fastigheter AB · Publicerad 18 jan 2021

Nu söker vi dig som vill utvecklas i en spännande roll i ett av Sveriges ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter.

Om rollen
I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du att stötta verksamheten i olika typer av utvecklingsinsatser, från paketering av tilläggstjänster för att skapa kundnytta till förbättring och effektivisering av interna arbetsprocesser och verktyg.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Stötta affärsområdena i utveckling och test av nya tilläggstjänster
  • I samarbete med verksamheten utveckla arbetssätt/verktyg - exempelvis inom kundbemötande och digital arbetsplats
  • Bistå vid införande, dokumentation och förvaltning av nya arbetssätt
  • Agera projektledare i förändringsprojekt
  • Bidra till omvärldsbevakning
Du kommer att arbeta nära verksamheten och ledningen för att stödja och säkerställa genomförandet av verksamhetsutvecklingsprojekt. Att bygga och upprätthålla relationer kommer vara viktigt i denna roll samt en god förståelse för bolagets affär som helhet. Rollen är ny och för rätt person finns goda möjligheter att påverka utformning och ansvar. Du rapporterar till bolagets Verksamhetsutvecklingschef.

Din bakgrund
Vi söker dig med relevant akademisk examen och med 2-3 års erfarenhet från en bredare roll inom verksamhetsutveckling/förändringsledning i bolag eller som konsult. Du är analytisk, öppen och nyfiken. Du inspireras av att medverka till förändring och har förmåga att fånga upp och definiera behov i verksamheten samt förmågan att genomföra utvecklingsinsatser baserade på affärsmässiga bedömningar. Du är bra kommunikativt både muntligen och i skrift och trivs med att hålla presentationer och workshops.

Lite mer om oss
På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar - det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och genomföra dem. Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet - vi delar gärna med oss - såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling - vi tror på det vi gör - vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.
Vi utgår från ett nyrenoverat kontor i Gullbergsvass/Lilla bommen med fri utsikt över älven och bygget av Hisingsbron. Vi har ett kontor där du väljer var och hur du jobbar utifrån vad du behöver i ditt jobb. Hos oss finns utrymme för såväl fokus & avskildhet som rörelse & möten.

Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad - Göteborg - och medan vi gör det har vi oftast rätt kul. Vi tror att det är människor som skapar resultaten tillsammans!
Läs gärna mer om Platzer på www.platzer.se samt på https://karriar.platzer.se/

Ansökan
Sist men inte minst; tveka inte, ta chansen och sök jobbet här.
Om du har frågor och funderingar kring rekryteringen och tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Bruman, rekryteringskonsult på Jerrie som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når Helena på 0735-405262 eller helena.bruman@jerrie.se.

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm till ett värde om cirka 22 mdkr. Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i - vill du hänga med oss på den resan?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga