Pluto Produkter AB · Publicerad 2 juni 2021

Den svenska marknaden är Pluto Produkters största och vi vill fortsätta växa här genom ett dedikerat arbete med en person som vill vara med på denna spännande resa.

Vi söker nu dig - en naturlig säljare med vinnarskalle som älskar att sälja och ge bra service. Du som person har en positiv och öppen personlighet, hög flexibilitet och är inte rädd att kavla upp ärmarna och hjälpa till.

Om tjänsten:
  • Försäljning – Primärt att nå en egen försäljningsbudget för Svenska marknaden. Genom stort engagemang och driv skapa och bygga långsiktiga relationer med nya och existerande kunder. Att förbereda, bearbeta, besöka och följa upp kontakter. Deltaga aktivt i arbetet kring att bygga upp och arbeta på mässor. Övriga små och stora uppgifter, som alltid blir aktuella i en liten och entreprenörsorienterad organisation. Rapporterar till VD.

Du som person:
  • Minst 2 års försäljningserfarenhet, gärna inom inredning/konsumentvaror.
  • Orädd och prestigelös, vinnarinstinkt med stor mängd passion och driv.
  • Organiserad med vana av många bollar i luften.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande.
Vi lägger störst vikt på rätt personlighet. Inställningen till den här rollen måste vara att man ser den fantastiska möjligheten att skapa en stor framgångssaga med Pluto Produkter.

Övrigt
Placering är vid vårt kontor i Västra Frölunda med tillträde så snart som möjligt.

Tjänsten är på heltid med tillhörande resor och kundbesök 2-3 dagar per vecka och mässor 2 ggr per år. Har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Stille på +46 737 56 58 38 eller på bjorn@plutoprodukter.se Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Pluto Produkter är ett svenskt företag som designar, producerar och marknadsför inrednings- och presentartiklar. Pluto
Produkter grundades 1996 och har varit framgångsrikt sedan starten för 25 år sedan. En del av sortimentet är svensktillverkat och samtliga produkter har svensk design. Nu har företagets produktportfölj växt till över 900 artiklar med ett stort antal nyheter varje år. Företaget har varit internationellt aktivt sedan länge. Nu återfinns Pluto Produkters kunder på alla kontinenter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Pluto Produkter AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga