Pluto produkter AB · Publicerad 29 nov

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats i förändring där du kan göra skillnad? Trivs du med att vara spindeln i nätet och har goda kunskaper inom orderprocessen, frakter, betalningar samt kundsupport? Då kan detta vara rollen för dig!

Läs mer och sänd in din ansökan bestående av CV och personligt brev.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för att driva och hantera hela orderflödet, från artikelvård av produkt och uppdatering i vårt affärsverktyg Visma tills att ordern ligger i systemet och gått i väg från vårt lager. Du ansvarar även för betalningar och fakturering såväl som vårt lagersaldo samt inköp av produkter. Du tar även emot inkommande order och förfrågningar från vår webshop, mail och telefon. Rollen som orderadministratör är en bred roll med många varierande arbetsuppgifter och ansvarområden med fokus på kund och orderflöde.

I rollen som kundsupport är du den som stöttar vår försäljningsavdelning med support kring diverse förfrågningar och ärenden från kund. Du arbetar tätt tillsammans med främst säljare och försäljningschef för att skapa största möjliga kundnöjdhet. Du har många olika kontakter i form av distributörer, agenter och kunder såväl internationellt som nationellt. Utöver detta förekommer både stora och små arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i ett entreprenörs drivet företag såsom hantering av utskick, kontorsmateriel, posthantering m,m, dvs du är spindeln i nätet i allt som händer i företaget!

Vi söker dig som
Är lösnings- och kundorienterad med stor ansvarskänsla och förmåga att prioritera. Hela tiden med kunden i fokus. Du är driven, proaktiv, gillar att prata med kunder, självständig i ditt arbetssätt och tycker om att ha många bollar i luften. Du har mycket god vana och erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Visma samt behärskar både
Svenska och Engelska flytande i tal och skrift. Du har en relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter inom administration, logistik, ekonomi samt kundsupport sedan ett flertal år med goda resultat. Du är van att arbeta med import och export med allt som följer med det. Du är väl bevandrad i Officepaketet.

Vi erbjuder
Dig att arbeta i ett team som präglas av framåtanda, högt tempo och engagemang, med ett starkt fokus på kunder, service, och på kvalitet. Vi har en positiv, öppen och kreativ arbetsplats med entreprenörsanda. Vi erbjuder dig ett stort eget ansvar och ett självständigt arbete med fantastiska produkter och ett starkt varumärke.

Övrig information
Placering är vid vårt kontor i Västra Frölunda med tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid. Har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lefverth eller Björn Stille på 031-125066 eller på pluto@plutoprodukter.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Pluto Produkter designar, producerar och säljer inredningsaccessoarer.

Sedan starten, 1996, har företaget och produktmängden stadigt ökat för varje år. Det började med en handfull, nu finns över 900 olika produkter i sortimentet. Företaget har varit internationellt aktivt sedan länge och Plutos kunder finns på alla kontinenter.

Pluto satsar på det där lilla extra som piffar & kryddar vardagen. Hos oss hittar du alltid vår egen design. Varje år släpps två kollektioner. Formspråket är modernt, enkelt och tufft och många av produkterna ingår i en serie så att du enkelt kan matcha!

Många ser varumärket Pluto Produkter som en modern tappning av traditionella former & funktioner, något som Pluto gärna håller med om.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Pluto produkter AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga