Polestar · Publicerad 25 mars 2021

Här får du som arbetar med marknadsföring/kommunikation möjligheternas möjlighet, att jobba på ett innovativt företag som ligger i framkant och där "the sky is the limit" - Polestar! Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Polestars räkning en Community Management Specialist. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Polestar. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Polestars önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

I din roll som Polestars Community Specialist kommer du skapa, driva och underhålla en ny "Polestar-community". Du kommer integreras med fans, följare, befintliga och potentiella kunder. Utöver detta kommer du även:
  • Samordna ditt arbete med centrala CM-teamet och supportgruppen samt de globala och lokala marknadsföring och PR-teamen.
  • Vara uppdatera med den digitala världen (sociala medier, forum och bloggar)
Du kommer att få vara delaktig i en platt organisation med en "Go-Get-Attitude" och samarbeta med kollegor på höga positioner inom organsationen, vilket gör att du kommer utvecklas både i din roll men även personligt.

Vi söker dig som

har en utbildning inom marketing eller liknande. Vi ser att du kommer med erfarenheter inom "community building & maintenance" samt är väl erfaren inom sociala medier. Vidare har du erfarenhet inom teknikbranchen, meriterande om detta är inom automotive-industrin.
Engelska är krav för tjänsten, såväl muntligt som skriftligt då du kommer ha daglig kontakt med internationella kollegor.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Polestar. Du är kund- och supportorienterad som person och förstår vikten av "community" och online kommunikation.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga