Polfärskt Bröd · Publicerad 13 sept 2019

Är du en strukturerad och serviceinriktad person med mycket energi som är nyfiken på nya utmaningar? Älskar du att ge service utöver det vanliga, har koll på siffror och har viljan att vara lite bättre än igår? Om du dessutom är ett proffs på att prioritera, multitaska och organisera, då har vi möjligheten för dig!

Om tjänsten

Som Marknadsadministratör på Polfärskt Bröd ansvara du för att säkerställa och upprätthålla företagets register avseende kunder, sortiment, kampanjer och priser. Utöver arbetet med det interna systemet så kommer du även att ansvara för varucertifikat i branschregistret hos Validoo.
I arbetet med företagets centrala kund- och artikelhantering kommer du utöver dina kollegor på kontoret i Lindome även ha en del kontakt med både leverantörer och lokala Polfärsktbolag. Marknadsavdelningen består av tre personer och man är navet i företagets sälj- och marknadsaktiviteter. Det ställs höga krav på samspel både med interna och externa kontakter där man förväntas leverera efterfrågad, aktuell information, just- in- time.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är noggrann och strukturerad med en utvecklad organisationsförmåga. Vidare är du lyhörd och nyfiken samt besitter en vilja att alltid ge kunden och dina kollegor bästa service. Du är effektiv med förmåga att prioritera samtidigt som du är prestigelös och gärna hjälper till med ett extra handtag där det behövs med en flexibel och positiv attityd.
Vi söker dig som har erfarenhet från en administrativ funktion med marknadsfokus. Du har arbetat en hel del med säljstöd och hanterar Excel utmärkt, positivt om du även har ett bra sifferminne. Du har vana från att hantera registervård, delta i marknadskampanjer och känner dig trygg med många kontaktytor både internt och externt. Man arbetar i flera olika system och efterfrågar därför en god datorvana och att du har intresse i att lära dig att jobba i nya program.

Om verksamheten

Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Var fjärde bröd som säljs i dagligvaruhandeln kommer från oss. Företaget omsätter 1,7 miljarder kronor och några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd och Korvbrödsbagarn, säljs och levereras av oss. Men vi har också bröd från Hatting och Va´gott samt kaffebröd från Gille och Hägges. Totalt har Polfärskt över 400 anställda varav 250 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Vårt löfte till marknaden är att vi på ett miljösmart sätt ska ge bagerier och butiker i hela Sverige möjligheten att sälja färskt bröd genom vår unika fryshantering, vår samdistribution som når ut inom tre timmar och vår kompetens att skapa en inspirerande brödavdelning.
(Läs mer på: polfarsktbrod.polfarskt.se)
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga