Poolia Administration · Publicerad 12 sept

Är du en administratör som söker en ny utmaning? Känner du dig bekväm med att använda engelska och svenska i ditt dagliga arbete? Då kan det här vara ett konsultuppdrag för dig! Vår kund söker nu en kontorsadministratör på 50% som ska stötta kontoret i administrativa uppgifter. Urval och intervjuer sker löpande- så sök redan idag! Välkommen till Poolia Göteborg

Om tjänsten

Som kontorsadministratör arbetar du i en stöttande roll och är ansvarig för kontorets administrativa uppgifter samt korrespons. I rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Du kommer dagligen använda dig av båda språken i ditt arbete. I tjänsten är dina främsta uppgifter:
  • Scanning
  • Arkivering
  • Generell E-mail korrespondens
  • Telefonansvarig
Konsultuppdraget är på 50%.

Vem är du?

För att lyckas väl i rollen behöver du ha goda kunskaper i Office - paketet, främst i Word och Excel. Det är viktigt att du är detaljorienterad och är bekväm med att använda engelska och svenska i ditt arbete. Vi ser också att du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Som konsult på Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga