Poolia Administration · Publicerad 12 juni

Är du en prestigelös koordinator med en fingertoppskänsla för god service? Är du dessutom på jakt efter nya utmaningar inom administration? Om svaren är ja, då kan vi ha något för dig! Vi söker just en koordinator för ett konsultuppdrag på Mölnlyckes Medical/Clinical-avdelning. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå fram till årsskiftet med stora möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator kommer du att administrativt stötta avdelningschefen på Medical/Clinical med mötesbokningar, kalenderbokningar, mötesanteckningar och assistera vid framtagandet av mötesmaterial och presentationer.

Ett urval av förkommande arbetsuppgifter:
  • Administrativt stöttning till Medical/Clinical avdelningen
  • Koordinera möten
  • Förbereda PowerPoint presentationer
  • Administrativt ansvara för olika projekt
Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet i rollen som koordinator. Uppdraget kräver att du är van användare av MS Office och att du är duktig på engelska i både tal och skrift. Meriterande för uppdraget är att du har tidigare arbetat i en global organisation.

Vi tror att du som söker är serviceminded, prestigelös, självgående, positiv och engagerad. Vi tror också att du har stark integritet, god kommunikationsförmåga och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Specialist inom Administration

Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 juni
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga