Poolia Ekonomi · Publicerad 25 jan

Vi söker just nu Ekonomi- och Controllerassistenter för kommande konsultuppdrag hos våra globala och nationella kunder. Uppdragen startar löpande och har varierad uppdragslängd med goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Ekonomi-/controllerassistent kan du mötas av följande arbetsuppgifter:
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Kvalitetsansvar
  • Ekonomiska analyser
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Stötta upp vid bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du som söker har en högskoleexamen i Ekonomi, Redovisning eller motsvarande. Du har en stark analytisk förmåga och erfarenhet av fakturahantering. Du är affärs- och kundfokuserad och tycker om att bidra till förändringar. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och tycker om att arbeta i team samtidigt som du obehindrat kan arbeta självständigt. Du har ett starkt systemkunnande och har lätt för att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i MS Office och har du dessutom erfarenhet av SAP är det meriterande. Då det kan röra sig om globala företag förekommer det att rollen innefattar många internationella kontakter, och de ställs därmed höga krav på goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi