Poolia Ekonomi · Publicerad 21 sept

Är du en driven och engagerad person som och vill jobba i ett internationellt företag? Är du van att jobba nära verksamheten och vara delaktig i projekt? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu en Projektcontroller till en av våra kunder som sitter ute på Lindholmen.

Uppdraget har start omgående och kommer ligga till sista januari 2017 ut med möjligheter till förlängning.
Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen att söka redan idag!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Projektcontroller kommer du vara ett stöd till verksamheten och kommer vara delaktig i olika projekt.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Ekonomisk projektuppföljning
  • Analys och nära dialog med projektledarna
  • Löpande projektredovisning
  • Support vid upprättande av projektbudget
  • Bokslutsarbete
  • Delaktig i årsredovisning
Utbildning/erfarenhet

Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning. Du har erfarenhet av att arbeta i ett internationellt företag med projektredovisning och ekonomisk projektuppföljning. Du har erfarenhet av att arbeta i SAP och mycket goda Excel kunskaper.
För att hantera denna tjänst krävs även att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är driven och utåtriktad som person och duktig på att strukturera ditt arbete. Du är även en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta med andra personer.
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet internationellt företag
  • Goda Excel kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Poolia