Poolia Ekonomi · Publicerad 29 okt 2019

Vi söker drivna och resultatinriktade Redovisningsekonomer till vår konsultverksamhet för framtida uppdrag hos våra spännande kunder! Ofta är uppdragen hos företag där du som konsult får stora möjligheter att komma in i en inspirerande miljö och utvecklas mycket i din yrkesroll. Uppdragen varierar i ansvarsområden och krav på tidigare arbetslivserfarenhet. Är du redovisningsassistent, redovisningsekonom eller redovisningsansvarig? Varmt välkommen med din ansökan oavsett vad du har med dig för tidigare erfarenheter.

Urval och intervjuer kommer att genomföras efter annonstidens slut men skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll inom redovisning kommer du bland annat att jobba med:
  • Löpande redovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Månads-, delårs- och årsbokslut
  • Prognos och budgetprocesser
  • Likviditetsanalyser
  • Förbättringsåtgärder
Vem är du?

För de här uppdragen krävs det att du har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och att du har viss erfarenhet av redovisningsyrket.

För att vara aktuell för uppdragen krävs det också att du har viss systemvana och att du tidigare arbetat i Excel. Har du erfarenhet från SAP är detta ofta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en driven, strukturerad och självgående person som arbetar väl både självständigt och i team. Du har ett driv och ett öga för detaljer. Vidare har du ett proaktivt arbetssätt och är duktig på att kommunicera.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Om Poolia
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga