Poolia HR · Publicerad 26 okt

Nu söker vi en HR Business Partner till vår globala kund inom fordonsindustrin för ett spännande konsultuppdrag. Uppdraget är tänkt att börja 2017-01-10 och pågå till 2017-08-31 med stora möjligheter till förlänging. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och uppdraget kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Business Partner för vår globala fordonskund kommer du att agera expertrådgivare och stöd för ledningsgrupper, medarbetare och enskilda chefer med olika HR frågor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Stötta, driva och leverera uppkomna HR frågor/ case
  • Identifiera, selektion och behållning av personal
  • Coaching och vägledning av anställda angående HR-policies and procedurer
  • Agera i rättsliga ärenden
  • Planera, uveckla och verkställa handlingsplaner efter HR-strategier
  • Underlätta HR frågor mellan oliak enheter och nationaliteter om så behövs
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med en universitetsutbildning inom Business Administration, Human Resources eller motsvarande med inriktning på affärsmannaskap, ledarskap och personalfrågor. Du har minst 8 års arbetslivserfarenhet inom HR, gärna mer erfarenhet från globala organisationer. För den här tjänsten krävs det att du är flytande i engelska - i såväl tal som skrift - samt att du är tillgänglig för affärsresor, då det kommer förekomma i uppdraget. Som person är du orädd att ifrågasätta och utmana berörda parter där du löser uppkomna problem effektivt, organiserat och professionellt. Du är analytisk, driven, flexibel och en stark kommunikatör som är trygg i rollen som HR Business Parter från dina tidigare arbetslivserfarenheter som ser fram emot att utveckla dina färdigheter inom yrkesrollen som konsult.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Rekryteringen hanteras av
Poolia