Poolia Kontor · Publicerad 27 sept

Är du en person som brinner för service och försäljning? Vill du tillhöra en kundtjänstavdelning som levererar service i världsklass? Då är det här ett uppdrag för just dig!

Vi söker drivna kundtjänstmedarbetare till en av våra stora kunder som är en välkänd aktör med placering i fina lokaler i centrala Göteborg.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Din främsta och absolut viktigaste uppgift är att ge kunder bästa möjliga service. I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med avtals- och ärendehantering via inkommande samtal, mail samt brev från befintliga och nya kunder. Arbetet kommer att innebära aktivt arbete med merförsäljning, registervård och hantering av försändelser i form av returer av fakturor eller avtal.

Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du som söker har en god förmåga att både lyssna och kommunicera. Vi tror att du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser även att du är en lagspelare som gör vad det krävs för att gruppen skall framåt. Det är meriterande du är flerspråkig, har SAP kunskaper och har tidigare arbetat i energibranschen.

Du som söker måste uppfylla följande krav:

Gymnasiekompetens
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Grundläggande kunskap i MS Office
Tidigare erfarenhet av kundservice och merförsäljning

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
Poolia