Poolia Kontor · Publicerad 13 okt

Är du utåtriktad, flexibel och kvalitetsmedveten? Har du erfarenhet av administration inom fastighetsförvaltning, kommunalt bolag och/ eller förvaltning? För ett konsultuppdrag hos vår kund i centrala Göteborg söker vi nu en Administratör till företagets förvaltnings- och bolagsstödsenhet. Konsultuppdraget kommer starta omgående och pågå till 2018-06-30 med stora möjligheter till förlängning.

Är du den vi söker? Ansök redan idag - rekryteringsprocessen är pågående och kan tillsättas innan sista ansökningsdag!

Arbetsuppgifter

Rollen som administratör ligger inom företagets enhet fastighet- och bolagsstöd. Tjänsten innebär ett självständigt arbete i grupp och du kommer bland annat att arbeta som ett stöd till fastighetsförvaltarna. Och det kan exempelvis innebära arbetsuppgifter som att upprätta hyreskontrakt och hantera övriga registreringar i vårt fastighetssystem FastNet/Unit 4 Property Management.

Andra exempel på arbetsuppgifter är att arbeta med felanmälningar, samt övriga administrativa arbetsuppgifter som förekommer inom bolaget.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete inom fastighetsförvaltning, kommunalt bolag och/ eller förvaltning. Du har en gymnasieutbildning med några års erfarenhet av administrativt arbete med bland annat dokumenthantering och arkivering. Du har goda kunskaper MS Office 365.

Vi söker dig som är utåtriktad, flexibel och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att samarbeta och kan arbeta utifrån en helhetssyn. Som person är du lugn, noggrann, strukturerad och har intresse för att hjälpa andra och att ge en god service. Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt, kan hantera flera uppgifter parallellt och att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt
Mejla Karin Alexandersson
Rekryteringen hanteras av
Poolia