Poolia Kontor · Publicerad 17 nov

I tjänsten som Kontorskoordinator kommer du ha en bred roll och ansvara för kontoret. Du kommer ha daglig kontakt med leverantörer och intern personal, skapa en välkomnande arbetsmiljö och stötta upp med administration för olika avdelningar på kontoret.

I tjänsten kommer du få hantera följande uppgifter:
  • Skapa god kontakt med leverantörer
  • Fakturahantering och skapa inköps-order
  • Ansvara för kontorslokalerna
  • Skapa rutiner och se till att de efterföljs
  • Hantera inkommande mail
  • Förbereda och stötta upp vid konferenser
  • Introduktion för nyanställda angående säkerhet
Vem söker vi?

Vi söker dig som är service-minded och tycker om att arbeta i ett högt tempo med flera olika arbetsuppgifter. Du har förmågan att prioritera, organisera och strukturera dit arbete och är inte rädd för att ta egna initiativ. För att hantera denna tjänsten krävs det flera års erfarenhet av att arbeta i en koordinerande och administrativ roll. Du har mycket goda kunskaper inom MS Office och har erfarenhet av att arbeta i olika system. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Om Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt
Mejla Karin Alexandersson
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga