Poolia Kontor · Publicerad 16 feb

Är du student och letar efter en utvecklande utmaning? Är du som person orädd och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö? Då är det kanske dig vi letar efter!
Vi söker nu en rekryteringsassistent som flera dagar i veckan vill komma in och stötta upp våra rekryterare.

Du kommer få möjligheten att vara del av Göteborgs bästa rekryteringsteam, vi brinner för vårt arbete och har nära till skratt. Hos oss ser ingen dag den andra lik och tempot högt!

Vi behöver dig på plats minst tre dagar i veckan.
Urval och intervjuer kommer ske löpande så varmt välkommen att söka redan idag!

Arbetsuppgifter:

Att vara rekryteringsassistent på Poolia innebär en varierad tjänst där det är viktigt med hög service såväl internt som externt, våra kandidater ska få en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen. I tjänsten kommer du stötta våra rekryterare i deras vardag med administration och kandidatkontakt. Till en början kommer du stötta upp med annonsskrivning, presentationer, referenstagning och telefonintervjuer. På sikt kommer du få möjligheten att växa i rollen och hålla i intervjuer och driva egna processer.

Urval av arbetsuppgifter:
  • Annonsskrivning
  • Kandidatpresentationer
  • Referenstagning
  • Urval
  • Telefonintervjuer
  • Intervjuer
  • Delta i mässor och arbetsmarknadsdagar
Vem söker vi?

Vi tror att du som söker är mitt uppe i dina studier och har ett brinnande intresse för rekrytering, människor och administration. Då du i tjänsten kommer skriva annonser och kandidatpresentationer är det viktigt att du är kreativ och har lätt för att uttrycka dig i skrift. Du har förmågan att kommunicera med människor och se vad de har för potential, ambitioner och drivkrafter. Som person är du självgående, har förmåga att fatta egna beslut och vågar göra fel.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga