Poolia Sälj&Marknad · Publicerad Idag 00:00

Nu söker vi en kommunikatör för uppdrag på Business Region Göteborg.

Business Region kommuner i regionen. Business Region Göteborg ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för dig som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.

De närmsta 20 åren står Göteborgsregionen inför det största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. En utveckling som kräver att man attraherar både företag och stora investeringar från omvärlden. Med samlad kraft från företag och offentliga verksamheter blir det möjligt. Rollen som kommunikatör på BRG innebär att arbete mitt i denna utveckling, mot en vision om en hållbar stad, öppen för världen.

Detta är ett konsultuppdrag med start 10 oktober 2016 - 23 januari 2017

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på en avdelning som arbetar med att attrahera företag till Göteborgsregionen, stärka företagsklimatet och sprida fakta om Göteborgsregionens tillväxtförutsättningar. Som kommunikatör kommer du arbeta med att kommunicera erbjudande till BRGs målgrupper. Du jobbar nära avdelningens kommunikationsansvarig och tillsammans bildar ni ett team som operativt och strategiskt stöttar kommunikationen.

Konkreta arbetsuppgifter
  • Du får ansvar för avdelningens webbarbete och aktiviteter i sociala medier (planering, genomförande och uppföljning)
  • Skriva artiklar till webb och nyhetsbrev (ansvara för distribution och uppföljning)
  • Drivande i att producera kommunikationsmaterial (rapporter, texter, budskap)
  • Ansvara för inbjudningar och bearbetning inför event
  • Skriva pressmeddelanden
  • Relevanta inköp - så som media, tryck etc.
  • Utveckling av grafiskt material
Utbildning/erfarenhet

Du som söker har någon form av kommunikationsutbildning, företrädesvis på akademisk nivå. Grundläggande kunskaper i nationalekonomi är önskvärt. Du behöver ha minst 3års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och erfarenhet av att planera och driva olika marknadsföringsprojekt, gärna i beställarroll mot reklambyrå är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i att planera och genomföra skriftlig produktion av marknadskommunikation och produktblad, annonser, PR och artiklar för affärspress.
  • Engelska (flytande i skrift)
  • Erfarenhet av att agera i de viktigaste on-line medierna.
  • Erfarenhet av webbpubliceringsverktyg och bildhantering.
BRG använder: Drupal (7/8), BizWizard, Photoshop, Indesign

Du som söker har ett intresse för näringslivsutveckling och företagande. Du är initiativrik och får saker gjort, som person är du noggrann, engagerad och flexibel. Du har hög trovärdighet och agerar professionellt, du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Rekryteringen hanteras av
Poolia