Poolia Sälj & Marknad · Publicerad 15 feb

Är du en driven och kreativ person som är redo för din nästa utmaning? Vill du jobba B2B med rådgivning och försäljning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Innesäljare till vår kund som sitter i centrala Göteborg

Uppdraget har start omgående och är ett långsiktigt uppdrag.
Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du arbeta med nykundsbearbetning via telefon och arbeta rådgivande för att finna bästa lösningen för kund. Du kommer tillhöra ett positivt och drivet team där alla är fokuserade på att finna nästa affär och bästa lösningen för kund. När du startar uppdraget kommer du få en gedigen säljutbildning och en säljcoach som hjälper dig att utvecklas i arbetet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare arbetat med nykundsbearbetning och arbetat med försäljning i något eller några år, du är nu redo att ta nästa steg och arbeta med B2B i en roll där du arbetar med rådgivande försäljning.
Du tycker om att ha kundkontakt och drivs av att arbeta mot uppsatta mål och möjligheten att påverka din lön. För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är social, kommunikativ och har ett stort intresse för försäljning och kundrelationer. Du har ett starkt driv att lyckas och trivs att arbeta i ett högt tempo.

Förmåner

Du kommer sitta i fina lokaler i centrala Göteborg med bra kollektivförbindelser och tillgång till fina lunchrestauranger. Du har även fri tillgång till gym och en härlig uteterrass med utsikt över Göteborg.
Som konsult får du möjligheten att utveckla din kompetens och utöka ditt kontaktnätverk vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag. Vi vill att du ska trivas som konsult på Poolia och självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Friskvårdbidrag och benefitpaket är självklara förmåner!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga