Poolia Sälj&Marknad · Publicerad Igår 00:00

Vill du vara del av ett spännande och framgångsrikt företag i tillväxtfas? Är du som person driven och tycker om att ha en supportande roll? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en serviceinriktad Sales & Marketing Assistant med placering hos vår kund i Göteborg.

Tjänsten har start omgående och ligger fram till årsskiftet med stora möjligheter till förlängning.
Intervjuer och urval sker löpande så sök redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales & Marketing Assistant kommer du supporta säljarna i företaget med administration och skapa och uppdatera säljmaterial och presentationer. Du kommer arbeta med att samordna kundaktiviteter och säljmöten.

Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
  • Uppdatera prislistor
  • Uppdatera bildbank med bilder och instruktioner
  • Utföra översättningsarbete från engelska till svenska
  • Ansvara för framtagning av orderbekräftelser
  • Administrera produkt releaser
I ditt ansvar ingår även att uppdatera och utveckla hemsidan med nyheter och produktfakta. Arbetet sker i samarbete med försäljningschefen, där du bidrar med din kompetens och agerar med ansvar för att upprätthålla vår grafiska profil.

Utbildning/erfarenhet

Du är en positiv och glad person med vilja att tillfredsställa kunder - externt såväl som internt. Du är välplanerad, ansvarsfull och noggrann. Du är självständig och agerar proaktivt, alltid med målet att leverera i tid och med hög kvalitet. Du är lojal, kreativ och lösningsorienterad, med ett öga för företagets bästa och viljan att bidra till företaget framgång.

Det är meriterande om du har någon form av utbildning inom sälj och marknad och erfarenhet av administration och service.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga