Poolia Sälja & Marknad · Publicerad 14 sept

Är du en driven säljare som är redo för din nästa utmaning? Vill du tillhöra ett underbart team där alla älskar sälj? Om svaren är ja, då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu innesäljare till Göteborg Energi, där alla framgångar firas och prestationer belönas. Du kommer att sitta i huvudkontoret i centrala Göteborg. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I tjänsten kommer du att arbeta med försäljning av elhandelsavtal till nya kunder. Med din röst som främsta arbetsredskap arbetar du med att bygga förtroende över telefon och är konsultativ för att finna bästa lösningen för kunderna. Du kommer tillhöra ett positivt och drivet team där alla är fokuserade på att finna nästa affär och bästa lösningen för kund.

Inför tjänsten kommer du få en gedigen säljutbildning om Göteborg Energis produkter och en säljcoach som hjälper dig att utvecklas i arbetet. Efter utbildningen kommer du:
  • Jobba med hela säljtratten för att på ett enkelt sätt förstå kunders situation, för att snabbt kunna erbjuda rätt erbjudande utifrån kundernas behov.
  • Arbeta aktivt med merförsäljning
Du kommer att ha en väl genomarbetad lönemodell där du erbjuds en god grundlön med goda möjligheter till provision.

Vem söker vi?

Du som söker måste uppfylla följande krav:
  • Gymnasiekompetens
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskap i MS Office
Vi söker dig som tycker om att ha kundkontakt och drivs av att arbeta mot uppsatta mål och möjligheten till att påverka din lön. För att trivas i tjänsten behöver du även vara tävlingsinriktad, driven och målmedveten. Vidare behöver du vara en uthållig, engagerad och framåt person som trivs med att arbeta mot uppsatta mål och vill utvecklas inom försäljning.

Konsult på Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga