Poolia Väst AB · Publicerad 29 nov

Vill du representera ett av rekryteringsbranschens mest välkända varumärke? Varje dag hjälper vi på Poolia företag att hitta nya medarbetare som gör skillnad och människor att hitta sina nya drömtjänster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska rekryteringsteam med en person till. Här erbjuds du ett omväxlande arbete i ett modernt företag med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang. För att trivas i rollen som rekryteringskonsult hos oss så behöver du vara duktig i ditt affärsmannaskap, ha ett högt engagemang och erfarenhet från rekrytering/search. Du gillar mötet med människor och har känslan för att matcha rätt person till rätt jobb. Din insats som rekryteringskonsult är avgörande för vår fortsatta framgång, dels för att utveckla vår affär hos befintliga kunder men även för att hitta nya spännande kundföretag.
Tillsammans med dig vill vi fortsätta att göra det vi är bäst på - att hitta rätt individ på rätt plats, alltid!

Du blir en viktig del av vår framtida satsning på en arbetsplats som präglas av energi, arbetsglädje och professionalism. Hos oss får du utvecklas inom rekrytering och vara med på en resa med målsättning att vara Göteborgs bästa rekryteringsteam. Vårt starka varumärke och våra beprövade processer i kombination med duktiga medarbetare ger oss alla förutsättningar till att lyckas.
Eftersom du kommer att arbeta i en bransch med hög konkurrens där du hanterar dina processer självständigt bör du ha rekryteringserfarenhet sedan tidigare och värdesätta relationsbyggande högt. För att passa i rollen som rekryteringskonsult hos oss ska du motiveras av att skapa relationer såväl med kunder som kandidater. Vi ser gärna att du har arbetat med rekrytering/search i dina tidigare roller. Du bör även ha erfarenhet av tjänsteförsäljning samt en vilja att fortsätta utvecklas i rekryteringsrollen.

Som Rekryteringskonsult hos oss arbetar du med alla delar i rekryteringsprocessen från införsäljning på befintliga eller nya kunder tills att rätt kandidat är på plats.
I dina arbetsuppgifter ingår att ständigt ha dialog med kunder och med personer som önskar nya utmaningar inom arbetslivet och vi sätter stor vikt vid professionalitet och etik i alla våra kontakter.
Vi kan erbjuda dig som vill utvecklas inom rekrytering att vara med på en framgångsresa med oss. Vi har lång erfarenhet och en välutbyggd struktur inom företaget som vi gärna delar med oss av. Du kommer in i en erfaren grupp med ambitioner och du kommer att få möjlighet att påverka vår väg framåt i ett gäng engagerade och kompetenta kollegor.

Vi tror att du har en bakgrund inom rekrytering eller search eller att du kommer från en närliggande position i näringslivet.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa hos oss är du professionell och driven. Du är nyfiken och gillar att sätta dig in i och förstå verksamheter och organisationer. Du gillar att ha kvalitativa kontakter med många personer, både kunder och potentiella arbetstagare, dagligen. Du ser möjligheter, lösningar och bidrar till ett positivt arbetsklimat och teamkänsla.
Du skall ha en förmåga att kunna sätta dig in i våra kundföretags verksamhet och utmaningar. Insikten i vad som attraherar nya medarbetare är av högsta betydelse. Med kunskap om våra kunders kultur, mål och visioner har vi en tydlig bild över vilken kandidat som kommer att passa in där. Vår uppgift är attrahera de personer som gör skillnad hos våra kunder, som passar just deras organisation. Rätt individ på rätt plats, alltid!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga